Sikker levering med GLSLevering fra dag til dag

Søg

Gaerne G.Trail MTB Sko Mat Sort

Varenr. 11-3854-001
Vælg variant
Størrelse
DKK 999,00
DKK 1.099,00
Ikke på lager Forventet leveringstid 2-4 uger
 • Beskrivelse

  GAERNE G. TRAIL er en mountainbike cykelsko fremstillet i førsteklasses materialer. Mat sort med sølvgråt logo og refleks på hælen.

  Gaerne cykelsko er som udgangspunkt små i størrelserne, hvorfor du bør vælge en størrelse større end din normale sko. Se sizeguide i billedet til venstre.

  SPECIFIKATIONER:

  Stivhed 7
  Vægt (størrelse 43) 368g
  BOA L6 drejespænde
  BOA Garanti
  Transpirant sål
  Integreret anti-slip hælkappe
  Luft ventilations system
  Comfort Fit Tongue
  Passer til SPD


GAERNE G. TRAIL er en mountainbike cykelsko fremstillet i førsteklasses materialer, der både giver en sko med fremragende komfort og flere tekniske funktioner. 

OVERDEL:
Overdelen er fremstillet i èt ubrudt stykke mikrofiber med laserskårne huller, der sikrer optimal varmespredning og klima i skoen. 
Takket være FIT TONGUE som er en sømløse konstruktionsteknik opnås at tykkelsen på overstykkets længde- og tværsnit, er variabel. Det sikrer at tilpasningen til foden er perfekt, og gør at skoen sidder, præcis som den skal. Med den nye INTEGRATED ANTI SLIP HEEL CUP og sit anti-tendonitis design opnås den bedste fodstabilitet og kontrol. 
Indvendigt er cykelskoen opbygget med et højteknologisk pudelag, som er perforeret for at opnå optimal åndbarhed.

INDLÆGSSÅL: 
TRANSPIRANT INSOLE er en indvendig ultralet sål med stor komfort og god åndbarhed. Sålen kan udskiftes ved behov.

LUKKESYSTEM: 
INFIT CLOSURE SYSTEM har seks fastgørelseszoner, der giver uendelige justeringsmuligheder, hvilket sikrer en konstant fastholdelse, uden noget trykpunkt, og en nem og hurtig lukning. BOA Garanti garanterer at rullerne og kablerne til BOA-lukkesystemet holder i hele produktets levetid. 

SÅL:
Den nye MTB "DENSITY 7.0 sål er designet specielt til mountainbikebrug. Sålens struktur er en kombination af nylon- og glasfibermaterialer, der gør den både holdbar, let og tynd. Slidbanen er designet til at sikre maksimalt greb og stabilitet, og er velegnet til mange varierende terræntyper. Sålen har 2 aftagelige frontknopper, der giver skoen en forbedret trækkraft, hvis du står af og løber i varierende, mudret terræn.

KLAMPER: 
Mulighederne for at justerer klampens position er blevet øget med 9mm sammenlignet med den tidligere sål, og en justeringsskala som er trykt på sålen, giver dig mulighed for at huske positionen. 

Relaterede produkter

TilbudNyhed
Salgspris: 999,0000000000 Førpris: 1099,0000000000 Listprice: 0