Sikker levering med GLSLevering fra dag til dag

Søg

Gaerne G.Tuono Carbon Road Cykelsko Mat IRIDIUM

Varenr. 11-3669-010
Vælg variant
Størrelse
DKK 1.599,00
På lager Leveringstid 1-2 dage
 • Beskrivelse
  Gaerne Carbon G. Tuono med EPS light weight Full Carbon sole 10.0 er den ideelle cykelsko, til dem som er på udkig efter en meget funktionel sko med mange brugbare tekniske features til gavn under både træning og cykelløb.

  Tuono modellen er en meget let sko på blot 279g, og hvor den øvre del af skoen er udført i laser perforeret mikrofiber materiale for at opnå en god ventilation i skoen. Mat Iridium farve changerende mat finish med sort hælkappe og sort logo.

  Gaerne cykelsko er som udgangspunkt meget små i størrelserne, hvorfor du bør vælge et nummer større end din normale sko.
  Se sizeguide i billedet til venstre.

  SPECIFIKATIONER:

  Stivhed 10
  Vægt (størrelse 43) 279g
  BOA L6 drejespænde
  BOA Garanti
  Integreret anti-slip (Shark Skin) hælkappe
  Luft ventilations system
  Transpirant sål
  Comfort Fit Tongue
  Passer til alle gængse brands som Shimano, Look, Time m.m

GAERNE G. TUONO cykelsko er ideel til dem, der leder efter en funktionel og teknisk rig cykelsko til både cykeltræning og løb.

OVERDEL:
Overdelen er fremstillet i èt ubrudt stykke mikrofiber med laserskårne huller, der sikrer optimal varmespredning og klima i skoen. 
Takket være FIT TONGUE som er en sømløse konstruktionsteknik opnås at tykkelsen på overstykkets længde- og tværsnit, er variabel. Det sikrer at tilpasningen til foden er perfekt, og gør at skoen sidder, præcis som den skal. Med den nye INTEGRATED ANTI SLIP HEEL CUP og sit anti-tendonitis design opnås den bedste fodstabilitet og kontrol. Kombineret med TARSAL SUPPORT SYSTEM, som omgiver hælen, og former skoenes overdel til rytterens fodprofil, opnås en uovertruffen kraftoverførsel og kontrol. 
Indvendigt er cykelskoen opbygget med et højteknologisk pudelag, som er perforeret for at opnå optimal åndbarhed.

INDLÆGSSÅL: 
TRANSPIRANT INSOLE er en indvendig ultralet sål med stor komfort og god åndbarhed. Sålen kan udskiftes ved behov.

LUKKESYSTEM: 
INFIT CLOSURE SYSTEM har seks fastgørelseszoner, der giver uendelige justeringsmuligheder, hvilket sikrer en konstant fastholdelse, uden noget trykpunkt, og en nem og hurtig lukning. BOA Garanti garanterer at rullerne og kablerne til BOA-lukkesystemet holder i hele produktets levetid. 

SÅL:
"GAERNE EPS LIGHT WEIGHT FULL CARBON SOLE 10.0" giver dig en garanti for absolut lethed og stivhed. 
Den ultratynde Carbon sål gør det muligt at minimere afstanden mellem foden og pedalen, hvilket giver den mest ultimative kraftoverførsel, når der trædes i pedalerne uden der tabes energi. 
De to kanaler der er placeret i sålen, sikrer perfekt ventilation af foden under kørslen. Det skridsikre gummiindlæg foran og bagpå sålen giver sikkerhed, når du går, og kan udskiftes ved behov.

KLAMPER: 
Mulighederne for at justerer klampens position er blevet øget med 9mm sammenlignet med den tidligere sål, og en justeringsskala som er trykt på sålen, giver dig mulighed for at huske positionen.

Relaterede produkter

TilbudNyhed
Salgspris: 1599,0000000000 Førpris: 0 Listprice: 0