Sikker levering med GLSLevering fra dag til dag

Søg

Gaerne ICE-Storm Gravel/MTB Gore Tex Vinterstøvle

Varenr. 11-3850-001
Vælg variant
Størrelse
DKK 1.299,00
DKK 2.199,00
På lager Leveringstid 1-2 dage
 • Beskrivelse

  Gaerne ICE Storm 1.0 MTB er en højkvalitets vinterstøvle med MTB sål og en åndbar Gore-Tex overdel, som gør støvlen ideel til brug under de ekstreme forhold man som cyklist udsættes for, uanset om det er på mountainbiken i skoven, til og fra arbejde eller et helt andet sted, hvor du ønsker at gøre brug af støvlen med den kraftige 2Density sål. Sort med sølvgråt logo.

  Gaerne cykelstøvler er som udgangspunkt små i størrelserne, og bør vælges i et nummer større en din normale sko. Se størrelsesguide i billedet til venstre.

  SPECIFIKATIONER:

  Stivhed 7
  Vægt (størrelse 43) 468g
  BOA IP-1 drejespænde
  BOA Garanti
  Gore-Tex overdel
  Reflektive staferinger
  Pull-on aid
  Slidbeskyttelse på front og side af støvlen
  Skridsikker og anatomisk udformet hælområde
  Anatomisk udformet sål indlæg
  Ekstra termo-isolerende mellem sål
  Passer til MTB klamper fra gængse brands som Shimano, Look, Eggbeater m.m


GAERNE ICE STORM 1.0 MTB er en ideel vinter cykelstøvle under ekstrem kolde vejrforhold, som ligeledes beskytter mod indtrængende regnvand.

OVERDEL:
Overdelen af støvlen kombinere den meget åndbare Active Airflow mikrofiber med Gore-tex Durable membran. Denne kombination giver god åndbarhed, uigennemtrængelighed samt en god termisk beskyttelse selv under ekstreme forhold. Den elastiske og vandafvisende thermo krave øverst på støvlen tilpasses benet ved hjælp af en kraftig velcrolukning. Bag kraven er støvlen udstyret med en kraftig reflekterende løkke, som gør det nemt at trække støvlen på, og samtidig giver det reflekterende materiale i løkken en forbedret synlighed på vejen i tusmørket, når lys fra f.eks en billygte rammer støvlen.
Støvlen er slidforstærket på begge sider og på fronten, som er de områder, der ofte udsættes for et hårdt slid under brug.

MELLEMSÅL: 
Mellemsålen består at et stærk thermo reflekterende materiale, som er placeret under sålen, og skaber en termisk barriere, så foden forbliver varm og tør.

INDLÆGSSÅL: 
Anatomisk korrekt udført med støtte i svangområdet som sikre en god komfort og maksimal kraft ud i pedalerne.

LUKKESYSTEM: 
BOA IP-1 drejespændet give dig en let og ubesværet måde at spænde støvlen på. Via wiretråden opnår du en nøjagtig og ensartet tilspænding af støvlen, så den sidder perfekt på foden.

SÅL:
GAERNE MTB 2DENSITY SÅL - direkte fra forsknings- og udviklingsteamet. Her kommer den nye grovmønsterede 2DENSITY 7.0 MTB yder sål, som er designet specielt til mountainbike brug. Kombinationen i brug af nylon og glasfiber gør sålen holdbar, let og tynd. Det grove mønster under støvlen er designet til at give maksimal stabilitet og greb, når man er af cyklen i de meget variable underlag, man færdes i.
Foran under sålen er der mulighed for at eftermonterer 2 ekstra skrueknopper ved hjælp af et gevind, som skrues op i sålen, hvis man skal færdes i et ekstra vådt og blødt underlag.

KLAMPER: 
Passer til MTB klamper fra gængse brands som Shimano, Look, Eggbeater m.m

Relaterede produkter

TilbudNyhed
Salgspris: 1299,0000000000 Førpris: 2199,0000000000 Listprice: 0