Sikker levering med GLSLevering fra dag til dag

Søg

Gaerne Sprint Dame Road Cykelsko

Varenr. 11-3653-001
Vælg variant
Størrelse
DKK 899,00
DKK 999,00
På lager Leveringstid 1-2 dage
 • Beskrivelse

  Gaerne G. Sprint med EPS Carbon Power sole 8.0 er fremstillet med førsteklasses materialer, der både giver en fremragende komfort og gode tekniske kvaliteter. Denne model er til damer. Mat sort med guld logo og refleks på hælen.

  Gaerne cykelsko er som udgangspunkt små i størrelserne, hvorfor du bør vælge en størrelse større end din normale sko. Se sizeguide i billedet til venstre.

  SPECIFIKATIONER:

  Stivhed 8
  Vægt (størrelse 39) 246g
  BOA L6 drejespænde
  BOA Garanti
  Luft ventilations system
  Integreret anti-slip hælkappe
  Transpirant sål
  Comfort Fit Tongue 
  Passer til alle gængse brands som Shimano, Look, Time m.m


GAERNE G. SPRINT til damer er en cykelsko fremstillet i førsteklasses materialer, der både giver en sko med fremragende komfort og flere tekniske funktioner. 

OVERDEL:
Overdelen er fremstillet i èt ubrudt stykke mikrofiber med laserskårne huller, der sikrer optimal varmespredning og klima i skoen. 
Takket være FIT TONGUE som er en sømløse konstruktionsteknik opnås at tykkelsen på overstykkets længde- og tværsnit, er variabel. Det sikrer at tilpasningen til foden er perfekt, og gør at skoen sidder, præcis som den skal. Med den nye INTEGRATED ANTI SLIP HEEL CUP og sit anti-tendonitis design opnås den bedste fodstabilitet og kontrol. 
Indvendigt er cykelskoen opbygget med et højteknologisk pudelag, som er perforeret for at opnå optimal åndbarhed.

INDLÆGSSÅL: 
TRANSPIRANT INSOLE er en indvendig ultralet sål med stor komfort og god åndbarhed. Sålen kan udskiftes ved behov.

LUKKESYSTEM: 
INFIT CLOSURE SYSTEM har seks fastgørelseszoner, der giver uendelige justeringsmuligheder, hvilket sikrer en konstant fastholdelse, uden noget trykpunkt, og en nem og hurtig lukning. BOA Garanti garanterer at rullerne og kablerne til BOA-lukkesystemet holder i hele produktets levetid. 

SÅL:
For at give GAERNE EPS CARBON POWER SOLE 8.0 optimal stivhed er den fremstillet af nylon beriget med Carbon. Den beskedne tykkelse garanterer en rund pedalomdrejning uden energispredning og dermed tab af power.
Takket være sålens form øges fodens stabilitet i området omkring plantarbuen, og de fem ventilationskanaler garanterer en god ventilation inde i skoen. 
Det skridsikre gummiindlæg foran og den udskiftelige pude bagpå giver sikkerhed, når du går.
En justeringsskala trykt på sålen giver dig mulighed for at huske klampens position. Mulighederne for klampeposition er blevet øget med 9mm sammenlignet med den tidligere sål. Kompatibel med de fleste tilgængelige quick-release pedaler. Enestående stivhedsindeks på 8,0.

KLAMPER: 
Mulighederne for at justerer klampens position er blevet øget med 9mm sammenlignet med den tidligere sål, og en justeringsskala som er trykt på sålen, giver dig mulighed for at huske positionen. 

Relaterede produkter

TilbudNyhed
Salgspris: 899,0000000000 Førpris: 999,0000000000 Listprice: 0