Sikker levering med GLSLevering fra dag til dag

Søg

Griffus Tubeless Ready 29 x 2,50 Tan

Varenr. 4-PV529702
DKK 349,00
DKK 449,00
På lager Leveringstid 1-2 dage
Tilføj vare til kurven
 • Beskrivelse

  Vægt1080g
  DæktypeFoldedæk
  FarveSort/Brun
  TypeTubeless Ready
  Størrelse29 x 2.50"
  ETRTO58-622
  TPI (tråde pr. tomme)66
  TerrænE-bikeTrail/Enduro
Hutchinson Griffus serien er skabt til at vise sin styrke og kvaliteter på Enduro - Trail og E-Bike kørsel. Modellen er udviklet i den franske producents eget RaceLab og i samarbejde med nogen af verdens bedste Enduro kørere som fx. Isabeau Courdurier som vandt Enduro World Series i 2022

Grriffus foldedækket her er et ekstremt stærkt MTB dæk som er produceret med 66 vævninger pr. kvadratcentimeter (66 TPI) hvilket dækket en god balance mellem vægten og mobiliteten i dækket. En god mobilitet gør at dækket nemt og konstant former sig efter underlaget man kører på, således opnår rytteren konstant det bedst mulige greb og fremadrettet træk på dækket.

Udover et højt TPI tal er dækket fra kant til kant beskyttet med en Hardskin som er et brudstærkt tyndt tekstil som er lagt udenpå vævningerne af dækket og beskytter mod opskæring fra skarpe sten o.l. som du møder på din tur.

Gummiblandingen eller compounden som Hutchinson kalder RRgravity er et kapitel for sig selv, i det at dækket indeholder 3 forskellige compounds som er placeret strategisk på dækket alt efter hvilken opgave området af dækket har.
Generelt er knopper og gummibelægningen på Enduro/Trail og E-bikes dæk kraftigere end på et klassisk XC dæk da de ofte kører i mere ujævnt terræn. Compounden kan således være hårdere på midten i rullefeltet, end på kanterne hvor opgaven her er at yde en godt grej under svingning. 

Griffus 29 x 2.50 " modellen her er et "Multi purpose" dæk hvilket i alt sin enkelthed betyder at dækket kan køres med enten en slange i dækket, eller opsat som Tubeless hvor slangen i dækket er erstattet af en Latex væske som sammen med luften i dækket giver tætheden mellem dæk og hjulets fælg.

Har du brug for materialer til Tubeless opsætning finder du dette ved et klik her.

Denne Hutchinson Griffus model er velegnet til Downhill, Trail og E-mountainbikes.
Farve kombinationen er Sort med brune sider.Relaterede produkter

TilbudNyhed
Salgspris: 349,0000000000 Førpris: 449,0000000000 Listprice: 0