Sikker levering med GLSLevering fra dag til dag

Søg

HJC ATARA Road Hjelm mat sort

Varenr. 8-8118310
EAN: 8804269651995
Vælg variant
Størrelse
DKK 595,00
På lager Leveringstid 1-2 dage
 • Beskrivelse
  HJC Atara er en fantastisk hjelm til hverdagsbrug eller på racercyklen hvis du er på jagt efter en prisvenlig hjelm uden at gå ned på hverken sikkerhed eller komfort.

  Atara drager nemlig fordel af alt den knowhow som HJC har fået igennem udviklingne af IBEX og Furion hjelmene. 

  Hjelmen er både let og let at tilpasse netop dit hoved. Puderne på indersiden af hjelmen kan, ligesom på de andre HJC hjelme, let tages ud og vaskes så de holder sig friske og komfortable i mange år. 

  Størrelse:
  S 51-56cm
  M 55-59cm
  L 58-61cm
HJC har siden 1971 produceret højkvalitets hjelme, og er en af de mest anerkendte hjelmproducenter på markedet blandt de professionelle. HJC er nemlig officiel hjelmleverandør til det franske Pro Kontinentale hold TotalEnergies som kører med i touren i 2024.

Med over 50 års erfaring og ekspertise formår HJC at producere cykelhjelme i absolut første klasse. Med de ypperligste materiale, og fokus på styrke og letvægt, er slutproduktet meget mere en bare en cykelhjelm.

Om det er til turene på racercyklen hvor selv den mindste detalje tæller, hverdags turene til og fra arbejde eller når børnene skal have en let og utrolig sikker hjelm - så har HJC alt hvad man har behov for i en cykelhjelm.

Med mange års erfaring, kendskab og egen vindtunnel så producerer HJC netop alt hvad hverdagshelten og den professionelle rytter kunne ønske sig i en cykelhjelm.

Relaterede produkter

TilbudNyhed
Salgspris: 595,0000000000 Førpris: 0 Listprice: 0