Sikker levering med GLSLevering fra dag til dag

Søg

HJC FURION 2.0 Road Hjelm grå

Varenr. 8-8121230
Vælg variant
Størrelse
DKK 1.395,00
På lager Leveringstid 1-2 dage
 • Beskrivelse
  Furion 2.0 er HJC's top Aero-cykelhjelm. Den er udviklet med tanken om en let og aerodynamisk hjelm uden at gå på kompromis med ventilationen. Med en vægt på kun 190g får man her en meget let aerohjelm. 

  Takket være HJC's mangeårige erfaring som hjelmproducent til MotoGP er Furion 2.0's aerodynamik og simple design med til at optimere din performance ved de mange timer brugt i vindtunnelen under udviklingen. 

  Hjelmen er udstyret med det innovative SELFIT PRO™ monteringssystem, der giver mulighed for mikrojusteringer, så den passer perfekt til enhver rytter. Furion 2 har også HJC's avancerede COOLPATH™ teknologi, der sikrer effektiv luftstrøm og køling under din cykeltur. Dette er opnået gennem ændringer i den indvendige polstring, der reducerer vægten og forbedrer ventilationen for en mere behagelig oplevelse.

  Størrelse:

  S 51-56cm
  M 55-59cm
  L 58-61cm
HJC har siden 1971 produceret højkvalitets hjelme, og er en af de mest anerkendte hjelmproducenter på markedet blandt de professionelle. HJC er nemlig officiel hjelmleverandør til det franske Pro Kontinentale hold TotalEnergies som kører med i touren i 2024.

Med over 50 års erfaring og ekspertise formår HJC at producere cykelhjelme i absolut første klasse. Med de ypperligste materiale, og fokus på styrke og letvægt, er slutproduktet meget mere en bare en cykelhjelm.

Om det er til turene på racercyklen hvor selv den mindste detalje tæller, hverdags turene til og fra arbejde eller når børnene skal have en let og utrolig sikker hjelm - så har HJC alt hvad man har behov for i en cykelhjelm.

Med mange års erfaring, kendskab og egen vindtunnel så producerer HJC netop alt hvad hverdagshelten og den professionelle rytter kunne ønske sig i en cykelhjelm.

Relaterede produkter

TilbudNyhed
Salgspris: 1395,0000000000 Førpris: 0 Listprice: 0