Sikker levering med GLSLevering fra dag til dag

Søg

HJC IBEX 3 Road Hjelm Blu navy

Varenr. 8-8125020
EAN: 8804269657126
Vælg variant
Størrelse
DKK 1.795,00
På lager Leveringstid 1-2 dage
 • Beskrivelse
  IBEX 3.0 er topmodellen i HJCs hjelmserie til landevej, fyldt med alle HJC's seneste teknologier. Hjelmen er designet til at give ryttere den størst mulige fordel ved de høje hastigheder, som opnås ved konkurrencer. Med en vægt på ca. 240g og 18 ventilationshuller er hjelmen perfekt på selv de varme dage, uden at gå på kompromis med aerodynamikken. 

  Hjelmen er udstyret med det avancerede SELFIT PRO™ monteringssystem, der tilbyder enestående fleksibilitet og mikrojusteringsmuligheder for optimal pasform. 

  Desuden inkorporerer hjelmen den banebrydende SLID™-teknologi, som reducerer rotationspåvirkninger ved styrt og dermed maksimerer sikkerheden for rytteren. 

  IBEX 3 har også COOLPATH™ teknologien fra HJC, der sikrer effektiv luftstrømning omkring dit hoved under hele turen. Dette opnås især gennem en omhyggelig justering af den indvendige polstring, hvilket resulterer i lavere vægt og forbedret ventilation for øget komfort.

  Størrelse:
  S 51-56cm
  M 55-59cm
  L 58-63cm
HJC har siden 1971 produceret højkvalitets hjelme, og er en af de mest anerkendte hjelmproducenter på markedet blandt de professionelle. HJC er nemlig officiel hjelmleverandør til det franske Pro Kontinentale hold TotalEnergies som kører med i touren i 2024.

Med over 50 års erfaring og ekspertise formår HJC at producere cykelhjelme i absolut første klasse. Med de ypperligste materiale, og fokus på styrke og letvægt, er slutproduktet meget mere en bare en cykelhjelm.

Om det er til turene på racercyklen hvor selv den mindste detalje tæller, hverdags turene til og fra arbejde eller når børnene skal have en let og utrolig sikker hjelm - så har HJC alt hvad man har behov for i en cykelhjelm.

Med mange års erfaring, kendskab og egen vindtunnel så producerer HJC netop alt hvad hverdagshelten og den professionelle rytter kunne ønske sig i en cykelhjelm.

Relaterede produkter

TilbudNyhed
Salgspris: 1795,0000000000 Førpris: 0 Listprice: 0