Sikker levering med GLSLevering fra dag til dag

Søg

HJC VALECO 2 Road Hjelm mat sand / brun

Varenr. 8-8119850
Vælg variant
Størrelse
DKK 1.095,00
På lager Leveringstid 1-2 dage
 • Beskrivelse
  Valeco 2 repræsenterer HJC's mest alsidige cykelhjelm, skabt med fokus på letvægt og funktionalitet uden at gå på kompromis med hverken pasform eller æstetik. Byggende på deres ekspertise inden for aerodynamik har HJC udviklet en hjelm, der ikke blot yder fremragende aerodynamisk performance, men også inkorporerer banebrydende teknologier som SELFIT PRO™ og COOLPATH™. 

  Denne hjelm er skabt til cykelentusiaster, der ønsker at nyde lange ture uden at skulle gå på kompromis med hverken performance, hastighed eller design.

  Størrelse:
  S 51-56cm
  M 55-59cm
  58-63cm
HJC har siden 1971 produceret højkvalitets hjelme, og er en af de mest anerkendte hjelmproducenter på markedet blandt de professionelle. HJC er nemlig officiel hjelmleverandør til det franske Pro Kontinentale hold TotalEnergies som kører med i touren i 2024.

Med over 50 års erfaring og ekspertise formår HJC at producere cykelhjelme i absolut første klasse. Med de ypperligste materiale, og fokus på styrke og letvægt, er slutproduktet meget mere en bare en cykelhjelm.

Om det er til turene på racercyklen hvor selv den mindste detalje tæller, hverdags turene til og fra arbejde eller når børnene skal have en let og utrolig sikker hjelm - så har HJC alt hvad man har behov for i en cykelhjelm.

Med mange års erfaring, kendskab og egen vindtunnel så producerer HJC netop alt hvad hverdagshelten og den professionelle rytter kunne ønske sig i en cykelhjelm.

Relaterede produkter

TilbudNyhed
Salgspris: 1095,0000000000 Førpris: 0 Listprice: 0