Sikker levering med GLSLevering fra dag til dag

Søg

Python 2 MTB Tubeless Ready foldesdæk 29x2,25

Varenr. 4-PV526372
EAN: 3248382067052
DKK 349,00
DKK 379,00
På lager Leveringstid 1-2 dage
Tilføj vare til kurven
 • Beskrivelse

  Vægt860g
  DæktypeFoldedæk
  FarveSort
  TypeTubeless Ready
  Størrelse29” x 2,25 
  ETRTO54-622
  TPI (tråde pr. tomme)66
  TerrænCross Country - Trail


Det opdaterede Python 2 Tubeless Ready Hardskin dæk er et hurtigt rullende og aggressivt MTB dæk. Det legendariske Python 2 har allerede opnået flere VM Cross Country sejre. Dækkets gummi blanding og lave knopper gør, at det ruller usædvanligt godt, og de højere sideknopper giver det bid i svingene - især ved høj hastighed.

Dækket er fremstillet med den Compound som Hutchinson kalder for RRXC hvor den midterste sektion af dækket er af en medium hårdhed hvilket giver den lavest mulige rullemodstand og højere fart, samtidig med at gummiet på siden af dækket er blødere og former sig efter underlaget i sving, så du kan opretholde den højest mulige fart og greb.

Python 2 dækket her, er foran vævningerne med 66 TPI i karkassen, forsynet med et lag af Hardskin som er tyndt tekstil lag som gør dækket mere modstands dygtigt overfor skarpe sten, og mindre "cuts" i dækket, og som følge der af længere mellem dine punkteringer hvis du kører med dæk og slange. Kører du med Tubeless opsætning vil Hardskin laget forlænge "levetiden" af dit mountainbikedæk.

Dækket er naturligvis Tubeless Ready så du enten kan kører med en dæk og Slange opsætning, eller som Tubeless opsætning med en Latex væske og luft som tætningsmiddel, alt efter temperament. 
Ønsker du at opsætte dækket som Tubeless, finder du nederst på sitet under Relaterede Produkter nogle af de komponenter du skal bruge for at klargøre en sådan opsætning.

Se altid dækkets minimum/maksimum dæktryk på siden af selve dækket. Husk også altid at forholde dig til den pågældende fælgs maksimalt anbefalede dæktryk!

Ønsker du yderligere information omkring Hutchinson Python 2 dækket finder du dette på producentens hjemmeside via dette link.


Relaterede produkter

TilbudNyhed
Salgspris: 349,0000000000 Førpris: 379,0000000000 Listprice: 0