Sikker levering med GLSLevering fra dag til dag

Søg

Python 2 MTB Tubeless Ready foldesdæk 29x2,30

Varenr. 4-PV704192
EAN: 3248382088071
DKK 279,00
DKK 349,00
På lager Leveringstid 1-2 dage
Tilføj vare til kurven
 • Beskrivelse


  Vægt780g
  DæktypeFoldedæk
  FarveSort
  TypeTubeless eller Dæk/Slange
  Størrelse29” x 2,30
  ETRTO55-622
  TPI (tråde pr. tomme)66
  TerrænTørt og blandet terræn XC-Trail


Hutchinson Python2 er det ultimative mountainbike dæk, en model som har været i den franske producents sortiment i mere end 20 år, og gennem alle årene konstant har gennemgået udvikling.
Den legendariske firkantede udformning af gummi knopperne midt på rullefeltet af dækket, giver en lav rullemodstand i det terræn man begiver sig rundt i på sin 29"

Yderligere medvirkende til den lave rullemodstand er også den gummi compound og teknik som Hutchinson bruger i dækket. 
Compound og teknik kaldes for Bi-compund, hvor gummiblanding brugt midt på dækket er forholdsvis hård, hvor imod blandingen på siden af dækket er af en anden og blødere compund som sikre mountainbiken et godt greb i underlaget i sving, eller andre ujævnheder generelt.

Python2 dækket er fremstillet med en ekstra tekstil beskyttelse mod skarpe sten og opskæring på siden af dækket. En tekstil belægning som Hutchinson kalder Sideskin.

Mobiliteten og bevægeligheden i dækket er en altafgørende faktor på en mountainbike. Mobiliteten sørger for at dækket former sig efter det underlag rytteren kører på, og sørger for at dækket opnår det bedst mulige greb i underlaget, fx i sving.
Antallet af tråde i det vævede dæk har derfor stor betydning for dækkets bevægelighed og punkteringsresistens. Python2 modellen her er vævet med 66 tråde pr. kvadratcentimeter (66 TPI) hvilket giver en god balance mellem vægt og punkteringsbeskyttelse.

Python2 er et "multi" purpose foldedæk som kan køres med en slange i dækket, eller med en Tubeless opsætning, hvor slangen i dækket bliver erstattet af en latex væske som udgør tætningen mellem dæk og fælg på mountainbiken.

Ønsker du at sætte din mountainbike op til Tubeless finder du materialerne ved et klik her.

Samlet set er Python2 et rigtig godt mountainbikedæk velegnet til klassisk mountainbike kørsel i det nordiske terræn.Relaterede produkter

TilbudNyhed
Salgspris: 279,0000000000 Førpris: 349,0000000000 Listprice: 0