Sikker levering med GLSLevering fra dag til dag

Søg

Roeckl Badia SF cykelhandsker sort/hvid

Varenr: 7-3101350.009
Størrelse
DKK 200,00
DKK 250,00
På lager Leveringstid 1-2 dage
 • Beskrivelse
  170 års know-how gør Roeckl til specialister i fremstilling af cykelhandsker. De mange års udvikling er sket i samarbejde med topatleter og sportslæger, med fokus på det perfekte fit, design og funktionalitet.
  HÅNDRYGGEN

  Lycra Full Dull + 2-way Spandex


  HÅNDFLADEN

  Duradero


  FUNKTIONER

  Comfort-Innovation, Silicone-Gripp, ergonomisk Flex-Foam polstring, reflekterende print, blødt tørre-område ved tommelfingrene.


  Badia handsken har altid overbevist cykelryttere - ikke kun med sit sporty, enkle og attraktive udseende, men også med sin komfort.

  Håndfladen er fremstillet af det meget lette, tynde og yderst åndbare materiale Micro-Air. Comfort-Innovation som er et patenteret, sømløst materiale reducerer belastningen på det følsomme område mellem tommel- og pegefingeren. Den ergonomiske Flex-Foam polstring bidrager med yderligere komfort i hele håndfladen.

  Silicone Gripp sørger for det mest optimale greb på styret, og forbedre sikkerheden markant.

  På håndryggen er anvendt en luftig letvægts Polyester Mesh sammen med en høj kvalitet Lycra Full Dull. Roeckl bogstaverne på håndryggen fungerer som refleks og sikrer god synlighed i skumringen og mørke. Tommelfingeren, som fungerer som en visker eller et lommetørklæde, er fremstillet i et meget blødt mikrofleece-materiale og fuldender denne handske.


  FIND DIN HANDSKESTØRRELSE

  Mål hånden med et målebånd - alternativt et bånd/snor, som du derefter måler på en lineal.

  Åben din hånd og grib om målebåndet, knyt ikke hånden for hårdt, men forstil dig at du holder om dit styr.

  Se skema her >>.

Relaterede produkter

TilbudNyhed
Salgspris: 200,0000000000 Førpris: 250,0000000000 Listprice: 0