Sikker levering med GLSLevering fra dag til dag

Søg

Roeckl Badia SF cykelhandsker sort/hvid

Varenr. 7-3101350.009
Vælg variant
Størrelse
DKK 99,00
DKK 250,00
På lager Leveringstid 1-2 dage
  • Beskrivelse

    Roeckl Badia er en lækker sommercykelhandske til alle former for cykelsport i den kendte høje kvalitet fra tyske Roeckl som har produceret handsker siden 1839.

    Fingerhandsken giver med Duradero belægningen indvendigt i handsken et sikkert greb omkring styret. 

    Find den rigtige størrelse handske ved at gøre brug af Roeckl Sizeguide:Badia handsken har altid overbevist cykelryttere - ikke kun med sit sporty, enkle og attraktive udseende, men også med sin komfort.

Håndfladen er fremstillet af det meget lette, tynde og yderst åndbare materiale Micro-Air. Comfort-Innovation som er et patenteret, sømløst materiale reducerer belastningen på det følsomme område mellem tommel- og pegefingeren. Den ergonomiske Flex-Foam polstring bidrager med yderligere komfort i hele håndfladen.

Duradero overfladen sørger for det mest optimale greb på styret, og forbedre sikkerheden markant.

På håndryggen er anvendt en luftig letvægts Polyester Mesh sammen med en høj kvalitet Lycra Full Dull. Roeckl bogstaverne på håndryggen fungerer som refleks og sikrer god synlighed i skumringen og mørke. Tommelfingeren, som fungerer som en visker eller et lommetørklæde, er fremstillet i et meget blødt mikrofleece-materiale og fuldender denne handske.

Find den rigtige handske størrelse ved at gøre brug af vores Roeckl Size guide som du finder nederst på siden "Guides"

Brug dette link:

ROECKL SIZE-GUIDE

Relaterede produkter

TilbudNyhed
Salgspris: 99,0000000000 Førpris: 250,0000000000 Listprice: 0