Sikker levering med GLSLevering fra dag til dag

Søg

Roeckl Baia SF børne cykelhandsker rød

Varenr. 7-3101353.440
Vælg variant
Størrelse
DKK 99,00
DKK 250,00
På lager Leveringstid 1-2 dage
  • Beskrivelse

    Roeckl Baia er en lækker sommercykelhandske til alle former for cykelsport i den kendte høje kvalitet fra tyske Roeckl som har produceret handsker siden 1839.

    Fingerhandsken giver med Micro Air belægningen indvendigt i handsken et sikkert greb omkring styret, samtidig med at Comfort puderne dæmper de stød som underlaget man kører på generer. 

    Find den rigtige størrelse handske ved at gøre brug af Roeckl Sizeguide:170 års knowhow gør Roeckl til specialister i fremstilling af cykelhandsker. De mange års udvikling er sket i samarbejde med topatleter og sportslæger med fokus på det perfekte fit, design og funktionaliteter.

HÅNDRYGGEN: Polyester Mesh
HÅNDFLADEN: Micro-Air
FUNKTIONER: Comfort-Innovation, ergonomisk Flex-Foam polstring, Pull off system, blødt tørre-område ved tommelfingrene

BAIA er en attraktiv allround handske til en lige så attraktiv pris. Den overbeviser cykelryttere primært på grund af sin fremragende pasform og sin komfort.
Håndfladen er fremstillet af det meget lette, tynde og yderst åndbare materiale Micro-Air. Comfort-Innovation, som er et patenteret, sømløst materiale, reducerer belastningen på det følsomme område mellem tommel- og pegefingeren. Den ergonomiske Flex-Foam polstring bidrager med yderligere komfort i hele håndfladen. Samtidig absorberer PU-skummet tryk og vibrationer og beskytter de følsomme nerver i håndfladen.

På håndryggen er anvendt en luftig letvægts Polyester Mesh med en iøjnefaldende ROECKL-hånd fremstillet i silikone. Roeckls patenterede og eksklusive Pull-off system, som er placeret ergonomisk korrekt inderst på de 2 midterste fingre bidrager med en ukompliceret afmontering af handsken. Tommelfingeren, som fungerer som en visker eller et lommetørklæde, er fremstillet i et meget blødt Mikrofleece materiale. Det karakteristiske Roeckl-håndlogo og Roeckl bogstaverne i form af tredimensionelle applikationer fuldfører den interessante handske.


Find den rigtige handske ved at gøre brug af vores Roeckl Size guide som du finder nederst på siden "Guides"

Brug linket her:

ROECKL SIZE-GUIDE

Relaterede produkter

TilbudNyhed
Salgspris: 99,0000000000 Førpris: 250,0000000000 Listprice: 0