Sikker levering med GLSLevering fra dag til dag

Søg

Roeckl Baia SF cykelhandsker hvid

Varenr: 7-3101353.100
Størrelse
DKK 100,00
DKK 250,00
På lager Leveringstid 1-2 dage
 • Beskrivelse
  170 års knowhow gør Roeckl til specialister i fremstilling af cykelhandsker. De mange års udvikling er sket i samarbejde med topatleter og sportslæger med fokus på det perfekte fit, design og funktionaliteter.

  HÅNDRYGGEN: Polyester Mesh
  HÅNDFLADEN: Micro-Air
  FUNKTIONER: Comfort-Innovation, ergonomisk Flex-Foam polstring, Pull off system, blødt tørre-område ved tommelfingrene

  BAIA er en attraktiv allround handske til en lige så attraktiv pris. Den overbeviser cykelryttere primært på grund af sin fremragende pasform og sin komfort.
  Håndfladen er fremstillet af det meget lette, tynde og yderst åndbare materiale Micro-Air. Comfort-Innovation, som er et patenteret, sømløst materiale, reducerer belastningen på det følsomme område mellem tommel- og pegefingeren. Den ergonomiske Flex-Foam polstring bidrager med yderligere komfort i hele håndfladen. Samtidig absorberer PU-skummet tryk og vibrationer og beskytter de følsomme nerver i håndfladen.

  På håndryggen er anvendt en luftig letvægts Polyester Mesh med en iøjnefaldende ROECKL-hånd fremstillet i silikone. Roeckls patenterede og eksklusive Pull-off system, som er placeret ergonomisk korrekt inderst på de 2 midterste fingre bidrager med en ukompliceret afmontering af handsken. Tommelfingeren, som fungerer som en visker eller et lommetørklæde, er fremstillet i et meget blødt Mikrofleece materiale. Det karakteristiske Roeckl-håndlogo og Roeckl bogstaverne i form af tredimensionelle applikationer fuldfører den interessante handske.

  Find den rigtige størrelse handske ved at bruge vores Rockl Size guide som du finder nederst på siden af "Guides"

  Brug linket her:

  ROECKL SIZE-GUIDE

Relaterede produkter

TilbudNyhed
Salgspris: 100,0000000000 Førpris: 250,0000000000 Listprice: 0