Sikker levering med GLSLevering fra dag til dag

Søg

Roeckl Daito SF cykelhandsker lady model

Varenr. 7-3102076.000
Vælg variant
Størrelse
DKK 149,00
DKK 300,00
På lager Leveringstid 1-2 dage

170 års knowhow gør Roeckl til specialister i fremstilling af cykelhandsker. De mange års udvikling er sket i samarbejde med topatleter og sportslæger med fokus på det perfekte fit, design og funktionaliteter.

HÅNDRYGGEN: Lycra matt + Micro Mesh

HÅNDFLADEN: Durasense

FUNKTIONER: Comfort-Innovation, Ergonomisk Cut, Pull off system, XRD® beskyttelse, blødt tørre-område ved tommelfingrene, All-Weather-Gripp, reflekterende print

Daito er et stilfuldt blikfang til kvinderne: Det sarte blad-mønster på håndryggen er fremstillet af Micro Mesh og Lycra mat og dekoreret ved hjælp af en sofistikeret bonding teknologi.

Roeckls Ergonomisk Cut ved håndfladen dæmper med sin højkvalitets polstring tryk og vibrationer, og beskytter de følsomme nerver i hånden. Det gennemprøvede Comfort-Innovation som er et patenteret, sømløst materiale, reducerer belastningen på det følsomme område mellem tommel- og pegefingeren.

Til denne model er valgt den nye XRD® polstring, også kaldet Poron® XRD ™ som er et yderst stødabsorberende materiale, som kompenserer for op til 90% af slagenergien. Samtidig er det både meget tyndt, åndbart og meget fleksibelt. Kort sagt - materialet følger hver af håndens bevægelser og er derfor perfekt egnet til tekniske cykelhandsker.

Håndfladen i Daito-handsken består af Durasense - et holdbart, blødt og tyndt syntetisk ruskindsmateriale, behandlet med All-Weather-Gripp der garanterer et perfekt greb i al slags vejr. Det betyder at i tørt vejr leveres det nødvendige greb på styret af silikone, og i vådt vejr ved selve basismaterialet.

En anden funktion, der gør denne model endnu mere behagelige at have på, er Roeckl eksklusive Pull-off system, som er placeret ergonomisk korrekt inderst på de 2 midterste fingre og bidrager med en ukompliceret afmontering af handsken.

Denne højkvalitets handske er desuden udstyret med et blødt microfleece materiale på tommelfingeren, som fungerer som en visker eller et lommetørklæde.

Reflekserne, der er fordelt rundt på hele handsken, giver den sidste finish. Det karakteristiske Roeckl-håndlogo og Roeckl bogstaverne i form af tredimensionelle applikationer, bidrager med synlighed i mørket, og giver handsken de sidste feminine detaljer.

Find den rigtige handske størrelse ved at gøre brug af vores Roeckl Size guide som du finder nederst på siden "Guides"

Brug linket her:

ROECKL SIZE-GUIDE

Relaterede produkter

TilbudNyhed
Salgspris: 149,0000000000 Førpris: 300,0000000000 Listprice: 0