Sikker levering med GLSLevering fra dag til dag

Søg

Roeckl Diaz SF cykelhandsker lady model

Varenr. 7-3102079.085
Vælg variant
Størrelse
DKK 149,00
DKK 300,00
På lager Leveringstid 1-2 dage
170 års knowhow gør Roeckl til specialister i fremstilling af cykelhandsker. De mange års udvikling er sket i samarbejde med topatleter og sportslæger med fokus på det perfekte fit, design og funktionaliteter.

HÅNDRYGGEN: Fantasia Melange Lycra
HÅNDFLADEN: Durasense
FUNKTIONER: COMFORT-INNOVATION, PULL OFF SYSTEM, ERGONOMIC CUT, GEL-TECHNOLOGY, ALL-WEATHER-GRIP, soft-wipe thumb (blødt synligt tørreområde ved tommelfingrene)

Diaz er med sit afslappede og stilfulde Melange look cykelhandsken til den stilbevidste kvindelige cykelrytter. Pasformen er fremragende og funktionerne lader intet tilbage at ønske. Den superbløde kortfingrede handske er let og luftig, og sidder tæt som en anden hud takket være det italiensk Melange Lycra kvalitetsmateriale. 

Håndfladen er fremstillet af Durasene – og med Roeckls Sports' specifikke Ergonomic Cut gelpolstring - er handsken lige så blød, som den er slidstærk. Ergonomic Cut gelpolstring dæmper trykket effektivt, og gør at dine hænder mærkbart bliver mindre trætte - selv på brostenbelægning eller hullede stier. Det patenterede Comfort-Innovation og den sømløse polstring af tommelfingerens følsomme skurk giver ekstra komfort. 

Det gennemtestede ALL-WEATHER-GRIP garanterer en pålidelig håndtering af styret i alle former for vejrtilstande. Det hurtige og let tilgængelige PULL OFF SYSTEM gør det meget nemmere at tage handsken af efter endt træning. Alle høj-kvalitets-funktionerne er fint afrundet af det bløde synlige tørreområde ved tommelfingrene. 
Takket være den perfekte kombination af stil, slidstyrke, funktionalitet og de farverige perforeringer i REFLECT-indsatsen, er DIAZ det rigtige valg til kræsne kvindelige cyklister.

Find den rigtige handske størrelse ved at bruge vores Roeckl Size guide som du finder nederst på siden "Guides"

Brug linket her:

Relaterede produkter

TilbudNyhed
Salgspris: 149,0000000000 Førpris: 300,0000000000 Listprice: 0