Sikker levering med GLSLevering fra dag til dag

Søg

Roeckl Imuro SF cykelhandsker sort

Varenr. 7-3103235.000
Vælg variant
Størrelse
DKK 199,00
DKK 299,00
På lager Leveringstid 1-2 dage
  • Beskrivelse
    170 års know-how gør Roeckl til specialister i fremstilling af cykelhandsker. De mange års udvikling er sket i samarbejde med topatleter og sportslæger med fokus på det perfekte fit, design og funktionaliteter.

    HÅNDRYGGEN: Micro Mesh + Lycra matt + 2-way Spandex
    HÅNDFLADEN: Duradero
    FUNKTIONER: Comfort-Innovation, Ergonomisk Cut, Pull off system, Gel-Technology, Silicone-Grip, reflekterende print, blødt tørre-område ved tommelfingrene

Imuro er en moderne allround handske, i høj kvalitet med mange funktioner og et sporty look.
Roeckl har kombineret en luftige, lys Micro Mesh og Lycra på håndryggen med en 2-vejs Spandex. Håndfladen er lavet af Duradero, som er et slidstærkt, komfortabelt og syntetisk ruskindsmateriale.
Takket være det gennemprøvede Comfort-Innovation som er et patenteret, sømløst materiale, reduceres belastningen på det følsomme område mellem tommel- og pegefingeren. Ergonomisk Cut gel polstring dæmper tryk og vibrationer, og forhindrer for stor belastning. Med Gel-technology i håndfladen fremstillet af silikone-gel opnås et ekstremt stød- og vibrationsabsorberende system.
Den omfattende område i håndfladen med silikone-coating sikrer et bedre greb på styret (i tørt vejr) og en mere præcision styring.
Det patenterede og eksklusive Roeckl Pull-off system, som er placeret ergonomisk korrekt, inderst på de 2 midterste fingre bidrager med en ukompliceret afmontering af handsken.
Tommelfingeren, som fungerer som en visker eller et lommetørklæde, er fremstillet i et meget blødt mikrofleece materiale.
Reflekserne, der er fordelt rundt på hele handsken, giver den sidste finish. Det karakteristiske Roeckl håndlogo og Roeckl bogstaverne i form af tredimensionelle applikationer, bidrager med synlighed i mørket, og giver handsken de sidste visuelle highlights.

Find den rigtige handske størrelse ved at benytte dig af vores Roeckl Size guide som du finder nederst på siden "Guides"

Brug dette link:

ROECKL SIZE-GUIDE

Relaterede produkter

TilbudNyhed
Salgspris: 199,0000000000 Førpris: 299,0000000000 Listprice: 0