Sikker levering med GLSLevering fra dag til dag

Søg

Roeckl Inverness SF cykelhandsker sort

Varenr. 7-3103238.000
Vælg variant
Størrelse
DKK 249,00
DKK 375,00
På lager Leveringstid 1-2 dage
170 års knowhow gør Roeckl til specialister i fremstilling af cykelhandsker. De mange års udvikling er sket i samarbejde med topatleter og sportslæger med fokus på det perfekte fit, design og funktionaliteter.

HÅNDRYGGEN: Micro Mesh + Lycra matt
HÅNDFLADEN: Micro Air
FUNKTIONER: Comfort-Innovation, ergonomisk Cut Pull off system, XRD® beskyttelse, Micro Air, reflekterende print, blødt tørreområde ved tommelfingeren.

Inverness kombinerer en række egenskaber og specielle materialer, der gør denne handske unik. Inverness er både blød og åndbar, og dens polstring giver en fremragende fingerføling. Handsken passer som et ekstra lag hud, og sikrer en sikker og præcis håndtering af styret. Håndryggen er fremstillet af en luftig og lys Micro Mesh, mens håndfladen er konstrueret ved hjælp af Roeckl eksklusive Micro Air. Dette materiale er meget tyndt og let og derfor yderst komfortabelt, og dets mikroperforerede overflade giver en særlig åndbarhed.

Denne handske vil glæde dig med sit greb og sin elasticitet. Den ergonomiske polstring er udstyret med den meget tynde og bløde XRD® beskyttelse. Materialet er ekstremt stødabsorberende og absorberer op til 90% af de stød og slag, der sendes op gennem rammen. Den minimale diameter af dette dæmpende materiale kombineret med Micro Air giver et meget fast greb om styret samt en præcis håndtering. Det patenterede og eksklusive Roeckl PULL-off system, som er placeret ergonomisk korrekt inderst på de 2 midterste fingre, bidrager med en ukompliceret afmontering af handsken. Tommelfingeren, som fungerer som en visker eller et lommetørklæde, er fremstillet i et meget blødt mikrofleece materiale. Reflekserne, der er fordelt rundt på hele handsken, giver den sidste finish. Det karakteristiske Roeckl-håndlogo og Roeckl bogstaverne i form af tredimensionelle applikationer, bidrager med synlighed i mørket, og giver handsken de sidste visuelle highlights.

Find den rigtige handske størrelse ved at benytte dig af vores Roeckl Size guide

Brug dette link:

ROECKL SIZE-GUIDE

Relaterede produkter

TilbudNyhed
Salgspris: 249,0000000000 Førpris: 375,0000000000 Listprice: 0