Sikker levering med GLSLevering fra dag til dag

Søg

Roeckl Isar SF cykelhandsker sort

Varenr. 7-3103245.000
Vælg variant
Størrelse
DKK 249,00
DKK 350,00
På lager Leveringstid 1-2 dage
170 års knowhow gør Roeckl til specialister i fremstilling af cykelhandsker. De mange års udvikling er sket i samarbejde med topatleter og sportslæger med fokus på det perfekte fit, design og funktionaliteter.

HÅNDRYGGEN: Heavy Lycra, 2-way Spandex
HÅNDFLADEN: DURASENSE
FUNKTIONER: OFF ROAD, COMFORT-INNOVATION, ERGONOMIC CUT, PULL OFF SYSTEM, ALL-WEATHER-GRIP, GEL-TECHNOLOGY, KEVLAR® cuff, reflective design elements, soft-wipe thumb (blødt synligt tørreområde ved tommelfingrene)

Roeckl Isar er en hyldest til de højt elskede stier i og omkring München, hvor Roeckl har deres hovedkvarter, og er Roeckl Sports bud på en kortfingret cykelhandske til Off Road kørsel. Isar har Kevlar i det følsomme område af håndleddet lige under håndfladen, applikationer på håndryggen for den optimale beskyttelse og en slidstærk kombination af materialer, der tager mindre imod skidt og snavs fra de støvede stier.

Takket være silicone-dupperne og All-Weather-Grip på Durasense materialet i håndfladen har Isar et fantastisk greb i al slags vejr. Den effektive Ergonomic Cut gel og den sømløse Comfort-Innovation polstring, sørger for den maksimal komfort og reducerer trætte hænder under de til tider meget ujævne stier og tracks. Den geniale pasform og kombinationen af robuste materialer og en høj slidstyrke, gør Isar til en loyal følgesvend når du skal en tur i skoven.

Isar er Roeckls svar på en fantastisk mtb. handske med sine mange funktioner og features så som Pull-Off-Systemet og Soft-Wipe-Thumb.

Find den rigtige størrelse handske ved at benytte vores Roeckl Size guide som du finder nederst på siden "Guides"

Brug dette link:


Relaterede produkter

TilbudNyhed
Salgspris: 249,0000000000 Førpris: 350,0000000000 Listprice: 0