Sikker levering med GLSLevering fra dag til dag

Søg

Roeckl Iton SF cykelhandsker grå

Varenr. 7-3103269.050
Vælg variant
Størrelse
DKK 399,00
DKK 499,00
På lager Leveringstid 1-2 dage.

HÅNDRYGGEN: Micro Mesh - Vita Lycra med ECONYL garn
HÅNDFLADEN: Roeckl Grip
MATERIALE: Håndryg 78% Polyester 22% Elastan Håndflade 100 Polyester
FUNKTIONER: Comfort innovation - Bi-Fusion - Ergonomic Cut - Pull off system - Soft Wipe - 

Hvis du er typen som sætter pris på perfekt stødabsorbering på din cykelhandske, er den sporty og stilrene Roeckl Iton et "must have". Handsken scorer ikke kun gode point pga. den meget åndbare håndryg bestående af Vita Lycra som er fremstillet af ECONYL genbrugsgarn og luftigt Micro Mesh. Men også pga. handskens nye BI-FUSION teknologi i håndfladen som er en række meget gennemtænkte 2-lags stødabsorberende silikone gel-pads, placeret i de områder hvor der er meget kontakt mellem hænder og styret.
Viskositeten i det yderste orange silikone pads sørger for at fordele trykket mellem håndflade og styr ud på det størst mulige område af handsken hvilket også giver et optimalt greb, samtidig absorberer det inderste grønne lag de rystelser og stød fra det underlag man kører på, og hæver komforten i handsken så man undgår "sovende fingre" eller håndflader.
En god velcrolukning på oversiden af hånden sørger for at handsken til alle tider sidder perfekt fast.

Det åndbare stof i håndfladen kaldet Roeckl Grip garanterer en god fleksibilitet i handsken så man nærmest føler at hånd og handske er en samlet enhed, og som gør det nemt at betjene cyklens gear og bremser.
Du kan bruge Soft Wipe overfladen på oversiden af tommelfingrene til aftørring når kadencen af pedalerne bliver høj og sveden springer af panden.
Efter træningen kan du gøre brug af Roeckl´ PULL OFF system hvor to integrerede flader på de midterste fingrer indvendigt i handsken gør at du nemt kan trække handsken af ved at bruge modsatte fingre og hånd hvilket er en smart lille detalje.

Handsken tåler som alle andre Roeckl handsker maskinvask ved 30 grader.

Slutfacit er er at Roeckl Iton er en absolut top handske som har alle de tekniske features og detaljer man kun kan ønske sig af det som kunne gå hen og blive en absolut ynglings handske fremover.

Handsken tilbydes i en klassisk sort udgave, samt en udgave med grå mesh håndryg.

Find din handske størrelse ved at gøre brug af vores Roeckl Size guide som du finder nederst på siden "Guides"

Brug linket her:

Relaterede produkter

TilbudNyhed
Salgspris: 399,0000000000 Førpris: 499,0000000000 Listprice: 0