Sikker levering med GLSLevering fra dag til dag

Søg

Roeckl Kapela FF cykelhandsker anthracite

Varenr. 7-20602063.0085
Vælg variant
Størrelse
DKK 99,00
DKK 199,00
På lager Leveringstid: 1-2 dage.
 • Beskrivelse

  Roeckl Kapela blød strikket fingerhandske til alle former for cykelsport eller fritid i den kendte høje kvalitet fra tyske Roeckl som har produceret handsker siden 1839.

  Fem finger handsken kan bruges som separat handske, men også som inderhandske i et par Roeckl vinterhandske hvis man fyser meget på fingrene. 

  De elastiske strikhandsker tilpasser sig let håndens udformning og sikre derved en godt greb og kontakt til styret.

  Kapela dækker optimalt en temperatur mellem +10 og frysepunktet

  Find den rigtige størrelse handske ved at gøre brug af Roeckl Sizeguide:
MATERIALE: Elastisk strikgarn af Bomuld og Modal.
FUNKTIONER: Touchscreen Compatible

Roeckl Kapela er en fintmasket strikket blød cykelhandske med langer fingre som kan bruges alene, eller som inderhandske i dine primære cykelhandsker hvis det kniber med at holde varmen på de kolde vinterdage. De brede strikkede manchetter omkring håndleddet og det elastisk strikkede garn som er brugt i fremstillingen af handsken sørger sørger for at Kapela sidder perfekt omkring hånden, og føles næsten som et ekstra lag hud. Bruges handsken som inderhandske øges temperaturen i den primære handske med nogle grader, hvilket lige nøjagtig kan være nok til at holde varmen på cykelturen.

Handsken er produceret uden udvendige syninger hvilket betyder at den føles meget behagelig at bruge både som inder og ydrehandske. Garnet brugt i fremstillingen af handsken er en blanding af Modal og Bomuld.
Modal er et blødt og naturligt materiale som minder om Bomuld og udvindes af cellulose, og kombinationen af de to materialer er meget egnet til handske produktion.

I spidsen af tommel og pegefinger er indvævet tynde kobbertråde hvilket gør at du kan betjene din smartphone og fx. besvare et opkald uden at tage handsken af.
En speciel bearbejdning af handsken under fremstillingen gør at handsken bliver vandafvisende når den langsomt opvarmes af hånden ved brug, en evne som holder i op til 10 gange maskinvask. Disse 2 features er årsagen til at Roeckl Kapela handsken sagtens kan bruges alene uden yder handske.

Roeckl logoet på handskens overside er reflekterende og giver synlighed i trafikkens tusmørke når lys fra fx billygter rammer handsken.

Den stilfulde handske tilbydes i anthracitgrå og er en unisex handske som kan anvendes af både herrer og damer.

Roeckl Kapela er en unisex handske og kan derfor benyttes af både herrer og damer.

ROECKL SIZE GUIDE

XS: 6
SMALL: 7-8
MEDIUM: 9-10
LARGE: 11-12

Relaterede produkter

TilbudNyhed
Salgspris: 99,0000000000 Førpris: 199,0000000000 Listprice: 0