Sikker levering med GLSLevering fra dag til dag

Søg

Roeckl Melides FF cykelhandsker sort

Varenr. 7-3104835.000
Vælg variant
Størrelse
DKK 249,00
DKK 399,00
På lager Leveringstid 1-2 dage
 • Beskrivelse

  Roeckl Menlides FF er producentens varmeste vinterhandske til alle former for cykelsport i den kendte høje kvalitet fra tyske Roeckl som har produceret handsker siden 1839.

  Fem finger handsken giver en god kontakt med cyklen samtidig med at kunstlæderet (Roeckl Grip) indvendigt i handsken optimere grebet omkring styret.

  De elastiske manchetter og velcrolukning omkring håndleddet sørger for at opretholde varmen i handsken, og giver en behagelig overgang mellem handske og cykeljakke.

  Menlides dækker optimalt en temperatur mellem +10 og frysepunktet.

  Find den rigtige størrelse handske ved at gøre brug af Roeckl Sizeguide:

HÅNDRYGGEN: Solar Tan Thru® - gen 2 

HÅNDFLADEN: Durasense

FUNKTIONER: Comfort-Innovation, Ergonomisk Cut, All-Weather-Gripp, Gel-technology, blødt tørreområde ved tommelfingrene og reflekterende print

Melides-handsken er en vinder for mountainbike eller gravelryttere, der tilbringer mange timer på cyklen.

Det gennemtænkte design kombinerer features som et excellent greb, partiel stødabsorbering, der sikrer den bedste kontrol over styret og en ekstrem slidstyrke.

Den omfattende silikonebehandling af håndfladen garanterer et forbedret greb.

Det yderst stødabsorberende materiale Poron XRD kompenserer for op til 90% af slagenergien. Samtidig er det både meget tyndt, åndbart og meget fleksibelt. Kort sagt - materialet følger hver bevægelse af hånden, og er derfor perfekt egnet til tekniske cykelhandsker. Beskyttelsespolstringen som er placeret i områderne i bunden af ​​fingrene og i området mellem tommel- og pegefinger, dæmper trykket hvor håndfladen er mest følsom og beskytter mod dannelsen af ​​vabler.

På håndryggen er der brugt forskellige materialer - en 2-vejs Spandex og en let polstret Airprene, som gør den robust og luftig på samme tid. Melides-handsken har en hel række af tekniske funktioner at byde på: pre-bøjede fingre som reducere mængden af ​​materiale og øger slidstyrken og Finger-Cut der øger holdbarheden ved fingerspidserne.

I tilfælde af styrt, vil den store KEVLAR® manchet specielt beskytte det følsomme område ved håndleddet. Lukkemekanismen på håndryggen får handsken til at sidde rigtig godt fast og sikrer den nødvendig stabilitet.

Melides-handsken er touch-screen kompatible, så du kan bruge din smartphone uden at skulle tage handsken af.

Reflekserne, der er fordelt rundt på hele handsken, giver den sidste finish. Det karakteristiske Roeckl-håndlogo og Roeckl bogstaverne i form af tredimensionelle applikationer, bidrager med synlighed i mørket, og giver handsken de sidste visuelle highlights.

Tommelfingeren, som fungerer som en visker eller et lommetørklæde, er fremstillet i et meget blødt mikrofleece materiale, og fuldender denne meget omfattende vifte af funktioner.

Konklusion: denne model er en robust, langfingret handske, med fremragende greb og komfortabel støddæmpning til krævende mtb, race eller gravelrytter.

Find den rigtige størrelse handske ved at gøre brug af vores Roeckl Size guide som du finder nederst på siden "Guides"

Brug linket her:

ROECKL SIZE-GUIDE

Relaterede produkter

TilbudNyhed
Salgspris: 249,0000000000 Førpris: 399,0000000000 Listprice: 0