Sikker levering med GLSLevering fra dag til dag

Søg

Roeckl Ottawa SF cykelhandsker grey

Varenr. 7-3107009.050
Vælg variant
Størrelse
DKK 199,00
DKK 300,00
På lager Leveringstid 1-2 dage
170 års knowhow gør Roeckl til specialister i fremstilling af cykelhandsker. De mange års udvikling er sket i samarbejde med topatleter og sportslæger med fokus på det perfekte fit, design og funktionaliteter.

HÅNDRYGGEN: Micro mesh, SUPREMA by ROECKL
HÅNDFLADEN: MICRO-AIR
FUNKTIONER:COMFORT-INNOVATION, ergonomic FLEX-FOAM padding, reflective design elements, PULL OFFSYSTEM, soft-wipe thumb (blødt synligt tørreområde ved tommelfingrene)

Uanset om du er pendler eller en lidenskabelig urban biker er dit cykeludstyr ikke kun en praktisk foranstaltning, der fragter dig fra A til B, men også er et udtryk for din urban lifestyle. Ottawa blev således designet med den stilfulde Urban Biker i tankerne. Funktionelle ”unites state-of-the-art” materialer blev forenet med et fashionabelt vintage-design i en handske, der er særlig behagelig at bære.

Den stærkt åndbare håndryg er et sandt blikfanger. Den perforerede SUPREMA er et højteknologisk tekstilmateriale, der næppe kan skelnes fra ægte læder, og som samtidig er meget åndbart og smidigt, og som er maskinvaskbart ved 30°C.
Håndfladen er udstyret med et blødt, ikke glidbart Micro-Air materiale, med micro perforering for at opnå et fremragende greb og en særlig god klimastyring. Den patenterede Comfort Innovation polstring på tommelfingeren og den ergonomiske Flex-Foam sikrer en fremragende komfort.

Ottawa er en sofistikeret cykelhandske, hvor der er lagt stor opmærksomhed i detaljerne. Med Pull Off Systemet og det bløde tørreområde ved tommelfingeren, er Ottawa det perfekte valg til den modebevidste cyklist.

Find den rigtige handske størrelse ved at gøre brug af vores Roeckl Size guide som du finder nederst på siden "Guides"

Brug dette link:


Relaterede produkter

TilbudNyhed
Salgspris: 199,0000000000 Førpris: 300,0000000000 Listprice: 0