Sikker levering med GLSLevering fra dag til dag

Søg

Roeckl Ravensburg vinter cykelhandske +5 til -5°

Varenr. 7-10103850.0999
Vælg variant
Størrelse
DKK 349,00
DKK 499,00
På lager Leveringstid 1-2 dage
 • Beskrivelse

  Roeckl Ravensburg er en varm vinterhandske til alle former for cykelsport i den kendte høje kvalitet fra tyske Roeckl som har produceret handsker siden 1839.

  Fem finger handsken giver en god kontakt med cyklen samtidig med at silikone banerne indvendigt i handsken optimere grebet omkring styret.

  De elastiske manchetter og velcrolukning omkring håndleddet sørger for at opretholde varmen i handsken, og giver en behagelig overgang mellem handske og cykeljakke.

  Ravensburg dækker optimalt en temperatur mellem +5 og -5 grader.

  Find den rigtige størrelse handske ved at gøre brug af Roeckl Sizeguide:Roeckl Ravensburg er er den varme, vindtætte og yderst åndbare vintercykelhandske. Det bør være en ægte favorit for alle dem som kan lide at cykle om efteråret eller vinteren, uanset om det er til arbejde, træning eller en afslappet tur med vennerne efter arbejde. Den absolutte vindtætte GORE-TEX INFINIUM WINDSTOPPER soft shell materiale på håndryggen beskytter mod det iskolde vind og en let støvregn. 
I handskens håndflade er der brugt en slidstærk og smidig DURADERO belægning, som sammen med SILICONE GRIP striberne giver et godt greb om styret så du til alle tider har fuld kontrol over din cykel.
Den ergonomiske udformning tilsikre sammen med XRD-polstringen i handsken en fremragende komfort, og begrænser belastningen af hænder og arme under kørsel, derved undgår man "trætte" og sovende fingre.
det høje komfort understøttes i tommelfingeren af det som Roeckl kalder for COMFORT INNOVATION som er en blød foring syet med udvendige syninger og søm som giver mulighed for let at betjene fx. gearskiftet på cyklen.

En elastisk velcrolukning omkring håndleddet sørger for at handsken sidder godt fast på hånden under brug. Som en yderligere varmeforanstaltning sørger en strikket elastisk manchette omkring det følsomme håndled, at holde varmen inde i handsken.
Overkanten af tommelfinger er fremstillet i et blødt TORNADO fleece lag der gør at man kan tørre en løbende næse, eller for den sags skyld vandet af brillerne under din tur på cyklen.
Handsken er TOUCHSCREEN kompatibel, hvilket betyder at du pga. en speciel belægning på  tommel og ringefinger kan betjene din Smartphone uden at skulle tage handsken af.
Som en god sikkerhedsforanstaltning er det grafiske design og brand logo på oversiden af handsken fremstillet i lysreflekterende materialer så brugeren bliver genkendt og set i et evt. tusmørke på vej hjem fra en god cykeltur med varme finger.

Handsken er en meget slidstærk og holdbar handske produceret i nogle af markedet bedste materialer og med en høj grad af finish og sans for detaljen, hvilket betyder at Ravensburg er en handske du kan have glæde af i mange år frem.

Roeckl Ravensburg er en uni-sex handske hvilket betyder at den kan benyttes af både herre og damer.

Find den rigtige størrelse handske ved at bruge vores Roeckl Size guide som du finder nederst på sitet, eller gør brug af linket nedenunder.Relaterede produkter

TilbudNyhed
Salgspris: 349,0000000000 Førpris: 499,0000000000 Listprice: 0