Sikker levering med GLSLevering fra dag til dag

Søg

Roeckl Valepp vinter cykelhandsker +5 til -15°

Varenr. 7-10103855.0999
Vælg variant
Størrelse
DKK 499,00
DKK 549,00
På lager Leveringstid: 1-2 dage.
 • Beskrivelse

  Roeckl Valepp er en varm vinterhandske til alle former for cykelsport i den kendte høje kvalitet fra tyske Roeckl som har produceret handsker siden 1839.

  Valepp modellen er en handske i producentens ECO serie hvor handsken er produceret uden PFC behandling, samtidig er en stor del af handsken produceret af genanvendte materialer.

  De elastiske manchetter og velcrolukning omkring håndleddet sørger for at opretholde varmen i handsken, og giver en behagelig overgang mellem handske og cykeljakke.

  Roeckl Valepp handsken er en unisex handske som kan bruges af både herrer og damer.

  Valepp dækker optimalt en temperatur mellem +5 og -5 grader.

  Find den rigtige størrelse handske ved at gøre brug af Roeckl Sizeguide:

HÅNDRYGGEN: Roeck-Proof ECO Denali 
HÅNDFLADEN: ECO-SENSE 
MATERIALE: Håndryg 87% Polyester 13% Elastan Håndflade 92% Polyester 8% Elastan Foring 100% Polyester

Ekstra varm og meget behagelig handske er den første tanker der rammer en når man tager Roeckl Valepp på for første gang, og mange gange efterfølgende.
Som alle handsker i Roeckl´ ECO-serieN er denne handske PFC-fri, og består af økologisk orienterede materialer, med en særlig stor andel af genbrugsmaterialer som tråde, stof, foring osv. til gavn for miljøet.
Et eksempel er den vindtætte, vandafvisende og åndbare Roeck Proof Eco Denali 3 lags stof på håndryggen som er fremstillet af 87% genbrugs polyester, og 13% Elastan som giver den gode elasticitet i handsken.
Et kort velcrobånd ved håndleddet sørger for at handsken til enhver tid sidder godt på hånden.
Et andet eksempel er det slidstærke syntetiske ECO.SENSE ruskind som dækker hele håndfladen, her er over halvdelen af materialet fremstillet af genanvendt polyester, og samtidig giver det et ekstremt godt greb mellem handske og cyklens styr.
Nøgleord for en vinterhandske må være en god beskyttelse mod vind og vejr, og netop her score Valepp point pga. den høje grundlæggende kvalitet, den bløde og varme Prima Loft Gold foring af handsken som er fremstillet af 90% genanvendte materialer, samt stoffet indvendigt i handsken hvor genanvendelses procenten ligger på 95% og samtidigt føles behageligt på huden. Så samlet set en win-win situation for brugeren af handsken og på sin vis også miljøet omkring os.

De reflekterende designs og navn på handsken giver en god synlighed i trafikken når man færdes i tusmørket og lyset fra fx. billygter rammer handsken.

Roeckl Valepp handsken er en unisex handske som kan bruges af både herrer og damer, og viser vejen frem for hvad en moderne cykelhandske skal bestå af i dag både visuelt og miljømæssigt.

Find den rigtige størrelse handske ved at bruge vores Roeckl Size guide som du finder nederst på siden af "Guides"

Brug linket her:

Relaterede produkter

TilbudNyhed
Salgspris: 499,0000000000 Førpris: 549,0000000000 Listprice: 0