Sikker levering med GLSLevering fra dag til dag

Søg

Roeckl Villach 2 vinter cykelhandsker +5 til -15°

Varenr. 7-10110031.9000
Vælg variant
Størrelse
DKK 479,00
DKK 599,00
På lager Leveringstid: 1-2 dage.
 • Beskrivelse

  Roeckl Villach 2 FF er producentens varmeste vinterhandske til alle former for cykelsport i den kendte høje kvalitet fra tyske Roeckl som har produceret handsker siden 1839.

  Fem finger handsken giver en god kontakt med cyklen samtidig med at kunstlæderet (Roeckl Grip) indvendigt i handsken optimere grebet omkring styret.

  De elastiske manchetter og velcrolukning omkring håndleddet sørger for at opretholde varmen i handsken, og giver en behagelig overgang mellem handske og cykeljakke.

  Villach 2 dækker optimalt en temperatur mellem +5 og -15 grader.

  Forskellen på Villach og Villach 2 ligger i det visuelle design og eller 100 % identisk.

  Find den rigtige størrelse handske ved at gøre brug af Roeckl Sizeguide:

HÅNDRYGGEN: GTX INFINIUM Windstopper Soft Shell
HÅNDFLADEN: Roeckl Grip
MATERIALE: Håndryg/Foring 100 % Polyester Håndflade 100 % Polyamid.

FUNKTIONER: 

Comfort Innovation: Speciel syning omkring tommelfinger så generede samlinger undgås.
Ergonomic Comfort: Ergonomisk og slidstærk udskåret polstring i håndfladen bestående af højkvalitetsskum og gel-pads.
Touch-screen compatible: Belægning på pege og tommelfinger gør at man besvare sin Smartphone uden at skulle tage handsken af.
Skumpolstring.
Elastisk manchetter: Gør at handskens strikkede manchetter slutter godt tæt omkring underarm og varmen holdes i handsken.
Reflective designs: Reflekterende navn og områder på handsken giver god synlighed i tusmørket når disse rammes af fx. lygtelys.
GTX Infinium windstop: Overfladen på ydersiden af handsken produceret i Soft Shell materialet sørger sammen med Prima-Loft isolationen for at holde den kolde vind ude. De elastiske lukkeanordning omkring håndleddet sørger for at handsken sidder godt fast på hånden og holder samtidig varmen inde i handsken.
Roeckl Villach er den ekstra varme fingerhandske i Villach-serien som blandt andet også tæller Villach Trigger modellen som du også finder i vores sortiment af Roeckl handsker. 
Villach er en lækker klassisk vinterhandske beregnet til de koldeste dage i Norden, eller til de brugere som blot elsker at kunne holde varmen på fingrene ude på cyklen, når turen selv strækker sig over flere timer.

Nøglefunktionen i Villach modellen: Den nye Prima Loft Gold isolering med Cross Core teknologien og Aero-geler. Aerogels stammer fra luftfartsindustrien og er meget porøse strukturer med meget lav densitet. Airgel består af mere end 95 % luft og er et af de letteste faste materialer i verden. I forholdet til handskens virke betyder det en lav vægtfylde sammenholdt med en høj grad af varme isolering. Derudover sikre den elastiske og åndbare Roeck-Grip af syntetisk ruskind i håndfladen et godt og fast greb om styret samt en nøjagtig betjening af gear og bremsegreb på cyklen. Den sømløse Comfort-Innovation teknologi omkring tommelfingeren på handsken gør at brugen ikke bliver generet af samlinger og syninger i tommelfingerens spids.

Den vindtætte GORE-TEX INFINIUM Windstop Softshell lag på håndryggen af handsken holder den iskolde modvind væk under kørsel. En elastisk velcro lukning omkring håndleddet gør at handsken sidder godt fast på hånden, ligeledes lukker den elastisk strikkede manchette varmen godt inde i handsken, og beskytter samtidig det følsomme område omkring håndleddet.

Oversiden af tommelfingeren er fremstillet i blødt GORE-TEX INFINIUM WINDSTOPPER Tornado fleece materiale der gør at man kan tørre en løbende næse, eller for den sags skyld vandet af dine cykelbriller under din tur på cyklen.
Handsken er TOUCHSCREEN kompatibel hvilket betyder at du kan betjene din Smartphone uden at tage handske af.

Som en god sikkerhedsforanstaltning er navn og det grafiske design på oversiden af handsken fremstillet i lysreflekterende materiale så brugeren bliver genkendt og set i et evt. tusmørke på vej hjem fra en god cykeltur med varme finger.

Roeckl Villach handsken er en uni-sex handske som kan bruges af både herre og damer.

Find den rigtige størrelse handske ved at bruge vores Roeckl Size guide som du finder nederst på sitet "Guides" eller brug linket nedenunder.
Relaterede produkter

TilbudNyhed
Salgspris: 479,0000000000 Førpris: 599,0000000000 Listprice: 0