Sikker levering med GLSLevering fra dag til dag

Søg

Roeckl Villach T 2 vinter cykelhandsker +5 til -15

Varenr. 7-10110044.9000
Vælg variant
Størrelse
DKK 479,00
DKK 599,00
På lager Leveringstid: 1-2 dage.
 • Beskrivelse

  Roeckl Villach Trigger 2 er producentens varmeste vinterhandske til alle former for cykelsport i den kendte høje kvalitet fra tyske Roeckl som har produceret handsker siden 1839.

  Tre-finger handsken giver en god kontakt med cyklen samtidig med at kunstlæderet (Roeckl Grip) indvendigt i handsken optimere grebet omkring styret.

  De elastiske manchetter og velcrolukning omkring håndleddet sørger for at opretholde varmen i handsken, og giver en behagelig overgang mellem handske og cykeljakke.

  Forskellen på Villach Trigger og Villach Trigger 2 er det visuelle design og er ellers 100 identisk.

  Villach Trigger dækker optimalt en temperatur mellem +5 og -15 grader.

  Find den rigtige størrelse handske ved at gøre brug af Roeckl Sizeguide:


HÅNDRYGGEN: GTX INFINIUM Windstopper Soft Shell
HÅNDFLADEN: Roeckl Grip
MATERIALE: Håndryg/Foring 100 % Polyester Håndflade 100 % Polyamid.

FUNKTIONER: 

Comfort Innovation: Speciel syning omkring tommelfinger så generede samlinger undgås.
Ergonomic Comfort: Ergonomisk og slidstærk udskåret polstring i håndfladen bestående af højkvalitetsskum og gel-pads.
Touch-screen compatible: Belægning på pege og tommelfinger gør at man besvare sin Smartphone uden at skulle tage handsken af.
Skumpolstring.
Elastisk manchetter: Gør at handskens strikkede manchetter slutter godt tæt omkring underarm og varmen holdes i handsken.
Reflective designs: Reflekterende navn og områder på handsken giver god synlighed i tusmørket når disse rammes af fx. lygtelys.
GTX Infinium windstop: Overfladen på ydersiden af handsken produceret i Soft Shell materialet sørger sammen med Prima-Loft isolationen for at holde den kolde vind ude. De elastiske lukkeanordning omkring håndleddet sørger for at handsken sidder godt fast på hånden og holder samtidig varmen inde i handsken.

Roeckl Villach Trigger er producentens stærkeste våben i kampen mod kulden på din vintercykeltur i Norden.

Modellen er en klo-handske opdelt mere 3 "finger" på hver. En pege og tommelfinger til brug for betjening af cyklens gear og bremser, og en stor som samler de 3 yderste finger i en for at holde bedst på varmen i handsken. Den store del af handsken har 3 indvendige opdelinger for hver finger for at opretholde et godt greb i styret og kontakt med cyklen.

Den ekstra gode kulde beskyttelse kommer fra Prima Loft Gold materialet der sammen med Windstopper/Soft Shell overfladen giver den bedst tænkelige beskyttelse for dine hænder når du er på cyklen. Det ergonomisk tilpassede handske giver en perfekt pasform på hånden så du til alle tider har god kontakt med cyklen.

Villach Trigger er en unisex handske som kan bruges af både herrer og damer og er en af vores mest populære handske modeller i vores vinter sortiment fra Roeckl.

Tyske Roeckl producere cykelhandsker af højeste kvalitet både hvad angår materialer og i fremstilling samt finish. Villach Trigger handsken er derfor en produkt du kan have glæde af i mange år.

Find den rigtige størrelse handske ved at bruge vores Roeckl Size guide som du finder nederst på siden "Guides"

Brug linket her:

ROECKL SIZEGUIDERelaterede produkter

TilbudNyhed
Salgspris: 479,0000000000 Førpris: 599,0000000000 Listprice: 0