Sikker levering med GLSLevering fra dag til dag

Søg

Santini Aldo vinter Bib tights Herre Sort

Varenr. S-4W1190C3ALDO
Vælg variant
Størrelse
DKK 999,00
DKK 1.800,00
På lager Leveringstid: 1-2 dage.
 • Beskrivelse

  ÅNDBARHED ●●●●●
  REGNMODSTAND ●●●●●
  SYNLIGHED ●●●●●
  TEMPERATUROMRÅDE +5 / -5 

  FIND DEN RIGTIGE STØRRELSE


  Santini Albo Bibtights giver dig dem perfekte balance mellem varme, kvalitet og rigtig god komfort som sikre dig at du kan kører vinteren igennem uanset hvad vejret byder dig.


Santini Aldo Bib Tights repræsenterer den fuldendte vinterløsning når du ønsker at dyrke passionen for cykelsport året rundt iført noget af markedets bedste cykeltøj. Aldo vinter tights er både vindtætte og vandtætte, og giver komplet beskyttelse på de koldeste træningsdage.

KOMPLET BESKYTTELSE 
Aldo Bib Tighten giver dig ved hjælp af det specialfremstillede termostof materiale de bedste betingelser for at holde varmen ude på cyklen uden brug af en neopren membran. De meget tætte vævninger i materialet gør tighten meget åndbare samtidig med den giver dig den fornødne varme på hele turen. Termostoffet er udenpå behandlet med Santini´s Aquazero belægning som sørger for at beskytte rytteren mod regn og slud.

FORBEDRET PASFORM
De brede og elastiske laserskårne seler og termobeskyttelse på ryggen af bib-tighten sørger for at vinter tighten sidder optimalt under brug uanset kropsbygning. De neopren belagte elastiske manchetterne i benene sørger for at holde vandet ude, og varmen inde i overgangen mellem bib-tighten og dine cykelsko/støvler.

HØJ SYNLIGHED
De store områder i reflekterende print nederst på begge bukseben af tighten sørger for at du bliver set i tusmørket når lyset fra fx. billygter rammer de 2 områder.

ANTI-CHOCK BESKYTTELSE

Pude indlægget i Santini Aldo bib-tighten kaldet C3 er Santini´s bedste, og har indsyet et lag af gel-elastomer i det 3-lag kraftige indlæg. Elastonerne gør at siddeknoglernes tryksted konstant flyttes under hver pedalomdrejning, og øger siddekomforten på sadlen så betragteligt at du kan være på cyklen i mange timer.

FIND DEN RIGTIGE FORM OG STØRRELSE
At finde den korrekte størrelse af bib-tight er naturligvis en alt afgørende faktor for at få en god oplevelse på cyklen, og med Santini produktet især. Ved at gøre brug af Santini´s størrelsesguide gives den bedst mulige hjælp til at finde den helt rigtige størrelse til køb. Du finder størrelsesguiden i linket nedenunder.Relaterede produkter

TilbudNyhed
Salgspris: 999,0000000000 Førpris: 1800,0000000000 Listprice: 0