Sikker levering med GLSLevering fra dag til dag

Søg

Santini LIDL-TREK Team Replica SS jersey

Varenr. S-RE94075C24LT
Vælg variant
Størrelse
DKK 599,00
DKK 749,00
På lager Leveringstid 1-2 dage
  • Beskrivelse

    Santini officiel sponsor af Lidl-Trek Team.

    Santini´s Lidl-Trek jersey er en fantastisk lækker cykeltrøje fra kollektionen af samme navn. Santini Lidl-Trek Team trøjen er udført i den facon som producenten kalder Classic Fit som er den udgave der giver mest plads til former eller en "almindelig" kropsbygning.

    Find den rigtige størrelse trøje ved at gøre brug af Santini størrelsesguiden som du finder i linket nedenunder.

Santini Lidl-Trek Team jersey er en den italienske producents sponseret world tour Team. I designet af trøjen er der virkelig tænkt over udseendet, hvad den symboliserer og at trøjen kunne være et superflot minde for rigtig mange der elsker Lidl-Trek Teamet, og som ønsker at hylde de Danske stjerner på holdet..

Lidl-Trek trøjen er udstyret med 3 store lommer på ryggen, samt laser cut aero ærmer og synlig reflex på ryggen i begge sider.

Trøjen er syet i den facon som man hos Santini kalder for Classic Fit, som er det snit der giver mest plads til lidt former, eller den "almindelige" kropsbygning. 
Cykeltrøjen har en gennemgående lynlås og er en uni-sex model som henvender sig til både herrer og damer.
Materialet brugt i fremstilling af trøjen er letvægts mikro-mesh hvilket gør den meget åndbar og elastisk hvilket giver en rigtig god pasform.

Cykeltrøjen er en del af et Lidl-Trek Team Kit, som ud over trøjen også tæller Bibshorts - Handsker - Kasket og Strømper. Alle dele af dette kit finder du på vores TOUR DE FRANCE site som du finder i topmenu TDF

Du finder den rigtige størrelse ved at bruge Santini´s størrelsesguide. Linket finder du nederst på sitet.

Alle Santini cykeltrøjer fremstilles på producentens egen fabrik i Bergamo, Italien.

Relaterede produkter

TilbudNyhed
Salgspris: 599,0000000000 Førpris: 749,0000000000 Listprice: 0