Sikker levering med GLSLevering fra dag til dag

Søg

Santini LIDL-TREK Team Replica bibshorts

Varenr. S-RE1071MAX24LT
Vælg variant
Størrelse
DKK 749,00
DKK 899,00
På lager Leveringstid 1-2 dage
  • Beskrivelse
    Santini officiel sponsor af Lidl-Trek Team.

    Santini´s Lidl-Trek Bibshorts er en fantastisk lækker cykelbuks fra kollektionen af samme navn. Santini Lidl-Trek Team cykelbuks er udført i den facon som producenten kalder Classic Fit som er den udgave der giver mest plads til former eller en "almindelig" kropsbygning.Santini Lidl-Trek Team Bibshorts er en den italienske producents sponseret world tour Team. I designet af cykelbuksen er der virkelig tænkt over udseendet, hvad den symboliserer og at trøjen kunne være et superflot minde for rigtig mange der elsker Lidl-Trek Teamet, og som ønsker at hylde de Danske stjerner på holdet..

Lidl-Trek Cykelbuksen er fremstillet af blødt stof med en kompressionseffekt. Perfekt til at cykle hele sommeren. Elastiske bånd med silikonegreb omkring lårene for at holde shortsene i den perfekte position. Seler i åndbart mesh og reflekterende detaljer på ryggen. eMAX pude..

Cykelbuksen er syet i den facon som man hos Santini kalder for Classic Fit, som er det snit der giver mest plads til lidt former, eller den "almindelige" kropsbygning. .

Cykelbuksen er en del af et Lidl-Trek Team Kit, som ud over trøjen også tæller Jersy - Handsker - Kasket og Strømper. Alle dele af dette kit finder du på vores TOUR DE FRANCE site som du finder i topmenu TDF

Du finder den rigtige størrelse ved at bruge Santini´s størrelsesguide. Linket finder du nederst på sitet.

Alle Santini cykeltøj fremstilles på producentens egen fabrik i Bergamo, Italien.

Relaterede produkter

TilbudNyhed
Salgspris: 749,0000000000 Førpris: 899,0000000000 Listprice: 0