Sikker levering med GLSLevering fra dag til dag

Søg

Santini Replica Polka Dot TDF KOM SS Jersey Prik.

Varenr. S-TF94075R22TDFKOM
Vælg variant
Størrelse
DKK 749,00
Ikke på lager Leveringstid: 1-2 uger
  • Beskrivelse


    Santini Replica "King of Mountain" jerseyen er udført i den facon som producenten kalder Classic Fit som er den udgave der giver mest plads til former eller en "almindelig" kropsbygning.

    Find den rigtige størrelse trøje ved at gøre brug af Santini størrelsesguiden som du finder i linket nedenunder.


DEN PRIKKEDE BJERGTRØJE...! 

Eller KING OF MOUNTAIN.. Kært barn har mange navne.


Verdens mest ikoniske bjergtrøje leveres af vores italienske cykeltøjsbrand Santini, og det i et år hvor Touren for første gang i Tour De France historien kom til Danmark. 

Santini TDF Replica King of Mountain jerseyen er en tro kopi af den originale prikkede trøje som føreren af bjerg konkurrencen efter hver etape kan iklæde sig på podiet.

Santini har stor fokus på miljøet i fremstillingen af denne trøje, da materialerne anvendt i produktionen er 100 % genbrugsmaterialer. 

Trøjen er fremstillet i bla. mikro-mesh materialet som gør trøjen meget let, fleksibel og åndbar hvilket er rigtig gode egenskaber for en cykelrytter.

Den Prikkede Replica trøje har mange fine detaljer som blandt andet en personlig hilsen indvendigt i trøjen fra grundlæggeren af Santini. På ryggen af trøjen finder du 3 lommer samt en ekstra lomme med lynlås til mindre opbevaring af fx. nøgler, penge eller lign.

Modellen er syet i den facon som Santini kalder for Classic Fit, hvilket betyder at trøjen har en rigtig god pasform, men er den model man bør vælge hvis man ikke er "åleslank" eller blot er det mange vil kalder almindelig af bygning.

Alle trøjer er syet og produceret i en meget høj kvalitet på Santini fabrikken i Bergamo, Italien.

Forskellen på den ORIGINALE og REPLICA udgaven af den prikkede trøje er de materialer og den bearbejdningsproces som hver af de 2 modeller har haft i fremstillingen af trøjen.


Relaterede produkter

TilbudNyhed
Salgspris: 749,0000000000 Førpris: 0 Listprice: 0