Sikker levering med GLSLevering fra dag til dag

Søg

Santini Replica TDF Class. Leader SS Jersey Gul

Varenr. S-TF94075R22TDFLDER
Vælg variant
Størrelse
DKK 749,00
På lager Leveringstid 1-2 dage.
  • Beskrivelse


    Santini Replica førertrøjen er udført i den facon som producenten kalder Classic Fit som er den udgave der giver mest plads til former eller en "almindelig" kropsbygning.

    Find den rigtige størrelse trøje ved at gøre brug af Santini størrelsesguiden som du finder i linket nedenunder.
DEN GULE TRØJE....!

Verdens mest ikoniske cykeltrøje leveres af vores italienske cykeltøjsbrand Santini, og det i et år hvor Touren for første gang i Tour De France historien kom til Danmark.

Santini TDF 2022 Replica Leader jerseyen er en tro kopi af den originale gule trøje som føreren af løbet efter hver etape kan iklæde sig på podiet.

Den Gule Replica trøje model henvender sig naturligvis til cykelrytteren som vil bruge trøjen på sine cykelture, men også til den person som blot elsker Tour de France.

Santini har stor fokus på miljøet i fremstillingen af denne trøje, da materialerne anvendt i produktionen er 100 % genbrugsmaterialer. 

Trøjen er fremstillet i bla. mikro-mesh materialet som gør trøjen meget let, fleksibel og åndbar hvilket er rigtig gode egenskaber for en cykelrytter.
Den Gule Replica trøje har mange fine detaljer som blandt en personlig hilsen indvendigt i trøjen fra grundlæggeren af Santini. På ryggen af trøjen finder du 3 lommer samt en ekstra lomme med lynlås til mindre opbevaring af fx. nøgler, penge eller lign.

Modellen er syet i den facon som Santini kalder for Classic Fit, hvilket betyder at trøjen har en rigtig god pasform, men er den model man bør vælge hvis man ikke er "åleslank" eller blot er det mange vil kalder almindelig af bygning.

Alle trøjer er syet og produceret i en meget høj kvalitet på Santini fabrikken i Bergamo, Italien.

Forskellen på den ORIGINALE og REPLICA udgaven af den gule trøje er de materialer og den bearbejdningsproces som hver af de 2 modeller har haft i fremstillingen af trøjen.
Relaterede produkter

TilbudNyhed
Salgspris: 749,0000000000 Førpris: 0 Listprice: 0