Sikker levering med GLSLevering fra dag til dag

Søg

Sector Performance Tubeless Ready 700x32*

Varenr. 4-PV529031
EAN: 3248382078003
DKK 279,00
På lager Leveringstid 1-2 uger
Tilføj vare til kurven
 • Beskrivelse

  Vægt315g
  DæktypeFoldedæk E-Racer
  FarveSort
  TypeTubeless Ready
  Størrelse700 x 32
  ETRTO32-622
  TPI (tråde pr. tomme)127
  TerrænLandevej - Pave - Lang DistanceHutchinson Sector er udviklet som et landevejsdæk til E-racercykler, men er meget mere allround end det. Faktisk kan Sector være det ideelle dæk til mange forskellige genré indenfor cykling. Ud over montering på din racercykel kunne dækket også passer til Gravel, eller til din hurtige by-cykel, ja sågar til dig som cykler en god distance til og fra arbejde hverdag kunne Sector være det rigtige valg.

Som landevejsdæk er Sector ideelt at monterer som forårs og efterårs dæk, hvor veje og cykelstier kan være hullede og ujævne. Det store luftkammer på 32 m/m absorberer rigtig godt de ujævnheder man rammer på sin vej, og giver dig den komfort du har bug for på dine lange træningsture.

Sector er fremstillet med 127 TPI (vævninger pr. kvadrat centimeter) hvilket gør det til et meget smidigt, let og punkterings resistent dæk. For yderligere at mindske risikoen for punkteringer er karkassen dækket af et HARDSKIN lag, som er et stærkt tekstil der begrænser opskæringer af dækket fra flintesten, torne eller lignende man støder ind i på sin tur.

I forholdet til det "almindelige" Sector dæk, er denne E-RACE model ekstra forstærket i karkassen for at modstå de ekstra kræfter der bliver overført fra drivmotoren på e-racercyklen.

Gummi blandingen (Compound) i dækket er fremstillet af de som Hutchinson kalder en BI-COMPOUND som opdeler dækket i 2 dele, hvor gummiet på rullefeltet er med medium hårdhed som giver den lavest mulige rullemodstand maximal komfort, og mest mulig fart. Samtidig er gummiet på siderne er blødere og giver et godt og sikkert greb i dækket i sving på de ujævne veje.

Sector er naturligvis Tubeless Ready hvilket betyder at du enten kan kører dækket med en almindelig Dæk/Slange opsætning, eller du kan lave en Tubeless opsætning, hvor slange i dækket er byttet ud med et latex væske som sammen med luft udgør tætningen mellem dæk og fælg. Ønsker du at opsætte Sector til Tubeless finder du de ting du skal bruge via dette link.

Ønsker du yderligere information omkring Hutchinson Sector dækket finder du dette på producentens hjemmeside via dette link.Relaterede produkter

TilbudNyhed
Salgspris: 279,0000000000 Førpris: 0 Listprice: 0