Sikker levering med GLSLevering fra dag til dag

Søg

Spinergy GX Gravel Disc hjulsæt Shimano HG Sort

Varenr. 3-2GX-111S
DKK 6.799,00
DKK 7.999,00
Ikke på lager Leveringstid 2-4 uger
Tilføj vare til kurven
  • Beskrivelse

    Spinergy GX Disc er et aluminiumshjulsæt lanceret fra den amerikanske producent. Hjulsættet henvender sig til Gravel og Cross rytteren som har brug for et meget stærkt og let hjul med en masse brugbare tekniske features. 
    GX Disc hjulet gør brug af den patenterede PBO teknologi med eger fremstillet i fiber og gør det derfor til et af verdens stærkeste hjulsæt indenfor denne kategori. Modellen er Tubeless Ready med en ekstra bred fælge de sikre kørsel med dæk op til 54 mm. Hjulsættet er UCI godkendt.

SPINERGY GX disc Gravel hjulsæt Sort 100x12 / 142x12 Shimano HG.


Den amerikanske producent har lanceret dette fantastisk flotte og meget stærke Gravel/Cross hjulsæt, og er 100 % dedikeret til opgaven omkring hjulproduktion og især til denne gren af cykelsporten. Spinergy er baseret i Californien som er det sted hvor mange mener at gravel sporten er opstået og har sit epicenter. Derfor har det været helt naturligt at Spinergy har lagt en masse udvikling og know-how i lige netop dette sortiment som ud over GX DISC tæller 3 andre modeller: GX32 - GX MAX samt carbon udgaven GXX.

GX DISC er bygget op på en aluminiumsfælg med 20 mm fælghøjde, og en udvendig bredde på hele 28 mm. Den indvendige fælgbrede er 24 mm, hvilket appellere til de brede Gravel eller Cross dæk som man ser på markedet. Spinergy anbefaler en dækbredde mellem 36 og 42 mm som det optimale, men tilpasses nemt med dækbredder op til 54 mm. Hjulsættet er naturligvis Tubeless Ready, hvilket betyder at hjulet enten køres med en dæk/slange opsætning, eller som Tubeless hvor hjulet køres uden slange, men med latex væske indvendigt i luftkammeret. Dækket som skal anvendes til denne opsætningen skal være Tubeless-ready hvilket ofte kan aflæses på siden af dækket.

Har du brug for gode gravel dæk til både dæk/slange og Tubeless har vi hos Juhl Cycling Nordic nogle af markedet bedste. Du finder dem på dette link.

Ser man på en af de teknologier som Spinergy benytter sig af i deres hjulproduktion er disse hjul skræddersyet til brug i de ujævne terræner som gravel og Cross cyklerne færdes i. Hjulsættet er nemlig udrustet med PBO eger, som er et fibereger som er 3 gange stærkere end de metalliske eger man bruger hos andre hjulbrands. Samtidig er vejer de blot det halve af andre eger og indeholder hele 30.000 fiber pr. eger. Hele 24 stk. runde PBO bruges i hvert hjul, og med en trækstyrke på et ton pr. eger er det svært ikke at sige at hjulsættet her er blandt verdens stærkeste på markedet, hvis ikke det stærkeste.

En yderligere fordel ved brug af PBO egerne er de vibrations dæmpende egenskaber som egerne har i forholdet til eger udført i metal. Når Spinergy hjulene bruges på ujævnt underlag vil kraften af rystelserne være langt mindre sammenlignet med andre hjulsæt som bruger eger udført i metal. Dette betyder et bedre kontrol over cyklen, og øget komfort for rytteren under kørslen.

I fremstillingen af hjulsættets nye 44 m/m nav bruger Spinergy markedets stærkest aluminiumslegering kaldet 6061-T6 og CNC bearbejdes med allerhøjeste præcisson. Med overgangen fra 28 m/m til 44 m/m indvendig nav bredde er styrken og kraftoverførslen i navet væsentligt forbedret.

Som standard er GX DISC hjulet her til 12 mm Thru axle men kan ved tilkøb af andre END-CAPS ombygges til 15 mm aksel i forhjul eller til Quick Release (QR) for/bag hvis dette skulle være et ønske. Du finder endcaps under SPINERGY RESERVEDELE eller ved at trykke her.
GX DISC passer til CENTERLOCK bremseskive som ikke er inkluderet i købet. 

Den sorte fælg matcher rigtig flot skrift, decals og de runde eger på hjulene og giver et meget stilrent udseende når de er monteret på cyklen.
Samlet set står tilbage at Spinergy GX DISC er et meget attraktivt og ultimativt stærkt terræn hjulsæt som allerede er meget populært og det foretrukne valg blandt mange gravel ryttere derude, og det hele til en meget attraktiv pris som også skal ses i forholdet til en vægt på blot 1475 gram.


TEKNISKE SPECIFIKATIONER:

DÆKTYPEDæk/Slange el. TubelessEGERPROFILRunde fiber eger
DÆKMULIGHEDER36 mm - 54 mmNIPLERAluminium
FÆLGMATERIALEAluminium
NAV FORAluminium 6061-T6
FÆLGHØJDE20 mmNAV BAGAluminium 6061-T6
FÆLGBREDDE28 mm, indvendigt mål 24 mm
LEJERRustfri stållejer, lukkede
BREMSESYSTEMDisc Brake
FORHJUL KOMPATIBELT
HH12-100/HH15-100/QR
BREMSESKIVECenter Lock systemBAGHJUL KOMPATIBELTHH12-142/ QR
EGER FOR24 runde egerKASSETTE OPSÆTNINGShimano HG 
EGER BAG24 runde egerVÆGT1475 gram
EGER MATERIALEPBO fiber egerVÆGTGRÆNSE RYTTERIngen vægtbegrænsning

Relaterede produkter

TilbudNyhed
Salgspris: 6799,0000000000 Førpris: 7999,0000000000 Listprice: 0