Sikker levering med GLSLevering fra dag til dag

Søg

Spinergy GXX Gravel Carbon hjulsæt Shimano HG Sort

Varenr. 3-2GXX-111S
DKK 12.999,00
DKK 17.999,00
Ikke på lager Bestillingsvare
Tilføj vare til kurven
 • Beskrivelse
  Skal du kører Gravel som en konge ??

  Fra vores amerikanske hjulproducent SPINERGY tilbyder vi nu dette high-level gravel hjulsæt i en super flot carbon udgave med de patenterende PBO fiber eger.
  Carbon hjulsættet besidder MERE end blot de tekniske features som man forventer af et gravelhjul i den kaliber og kan tilpasses alle nyere gravelcykel på markedet.
  Hjulsættet er TUBELESS-READY og UCI godkendte.
  På denne model monteres bremseskiverne med Center Lock systemet.


  Hvorfor skal du vælge dette hjulsæt:

  - Øget styrke og komfort gennem PBO egerteknologi.
  - Høj styrke i carbonfælg og skummet inderkerne.
  - Håndterer graveldæk af enhver art.
  - Nem adgang til info og support omkring hjulsættet.
  - Ingen samlet vægtbegrænsning af rytter og evt oppakning.
  - Hurtigt hjul med meget høje styreegenskaber.

SPINERGY GXX Disc Carbon Gravel Hjulsæt 100x12 / 142x12 Shimano HG.

Den amerikanske producent har lanceret dette fantastisk flotte og meget stærke Gravel/Cross hjulsæt, og er 100 % dedikeret til opgaven omkring hjulproduktion og især til denne gren af cykelsporten. Spinergy er baseret i Californien som er det sted hvor mange mener at gravel sporten er opstået og har sit epicenter. Derfor har det været helt naturligt at Spinergy har lagt en masse udvikling og know-how i lige netop dette sortiment som ud over GXX Disc tæller 2 andre modeller: GX32 Disc og GX Disc udgaven..


GXX Disc er bygget op på en carbon fælg med en indvendig bredde på 24 m/m, og en udvendig på hele 29 mm. Spinergy anbefaler en dækbredde fra 40 mm og op efter som det optimale, og tilpasses nemt med dækbredder op til 54 mm. Hjulsættet er naturligvis Tubeless Ready, hvilket betyder at hjulet enten køres med en dæk/slange opsætning, eller som Tubeless hvor hjulet køres uden slange, men med latex væske indvendigt i luftkammeret. Dækket som skal anvendes til denne opsætningen skal være Tubeless-ready hvilket ofte kan aflæses på siden af dækket.

Har du brug for gode gravel dæk til både dæk/slange og Tubeless har vi hos Juhl Cycling Nordic nogle af markedet bedste fra Hutchinson. Du finder dem via dette link.

Ser man på de teknologier som Spinergy benytter sig af i deres hjulproduktion er disse hjul skræddersyet til brug i de ujævne terræner som Gravel og Cross cyklerne færdes i. Hjulsættet er nemlig udstyret med PBO eger, som er et fibereger der er 3 gange stærkere end de metalliske eger man bruger hos andre hjulbrands. Samtidig vejer fiber eger blot det halve af andre eger og indeholder hele 30.000 fiber pr. eger. 24 stk. runde PBO bruges i hvert hjul, og med en trækstyrke på et ton pr. eger er det svært ikke at sige, at hjulsættet her er blandt verdens stærkeste på markedet, hvis ikke det stærkeste.

En fordel ved brug af PBO egerne er de vibrations dæmpende egenskaber som egerne har i forholdet til klassiske eger udført i metal. Når Spinergy hjulene bruges på ujævnt underlag vil kraften af rystelserne være langt mindre sammenlignet med andre hjulsæt som bruger eger udført i metal. Dette betyder et bedre kontrol over cyklen, og øget komfort for rytteren under kørslen.
Et yderligere tiltag til at øge styrke og kørekomforten i hjulet er den skummede indvendige kerne af carbon hjulet som absorberer rystelser under kørslen, og afholder samtidig vand fra at trænge ind i fælgen.

I fremstillingen af hjulsættets 3. generationsnav bruger Spinergy markedets stærkest aluminiumslegering kaldet 6061-T6 og CNC bearbejdes med allerhøjeste præcisson.

Som standard er GXX Disc hjulet her til 12 mm Thru axle men kan ved tilkøb af andre END-CAPS ombygges til 15 mm aksel i forhjul eller til Quick Release (QR) for/bag hvis dette skulle være et ønske. Du finder endcaps under SPINERGY RESERVEDELE eller ved at trykke her.
Dette GXX Disc hjulsæt er kompatibelt med Center-Lock bremseskiver som ikke er inkluderet i købet.

Den rigtig flotte decals i Rød farve på siden af hjulet, og tilfører enhver gravel cykel noget ekstraordinært og får den til at skille sig ud fra mængden af "kedelige" hjulsæt
Samlet set står tilbage at Spinergy GXX Carbon Disc er et meget attraktivt og ultimativt stærkt terræn hjulsæt som allerede er meget populært og det foretrukne valg blandt mange gravel ryttere derude, og det hele til en meget attraktiv pris som også skal ses i forholdet til en vægt på blot 1590 gram.

Hjulsættet her er kompatibelt med Sram XDR kassettebody.


TEKNISKE SPECIFIKATIONER:

DÆKTYPEDæk/Slange el. TubelessEGERPROFILRunde fiber eger
DÆKMULIGHEDER40 mm - 54 mmNIPLERAluminium
FÆLGMATERIALEAluminium
NAV FORAluminium 6061-T6
FÆLGHØJDE25 mmNAV BAGAluminium 6061-T6
FÆLGBREDDE29 mm, indvendigt mål 24 mm
LEJERRustfri stållejer, lukkede
BREMSESYSTEMDisc Brake
FORHJUL KOMPATIBELT
HH12-100/HH15-100/QR
BREMSESKIVECenter LockBAGHJUL KOMPATIBELTHH12-142/ QR
EGER FOR24 runde egerKASSETTE OPSÆTNINGShimano HG
EGER BAG24 runde egerVÆGT1590 gram
EGER MATERIALEPBO fiber egerVÆGTGRÆNSE RYTTERIngen vægtbegrænsning

Relaterede produkter

TilbudNyhed
Salgspris: 12999,0000000000 Førpris: 17999,0000000000 Listprice: 0