Sikker levering med GLSLevering fra dag til dag

Søg

Spinergy Z Lite Aero Bladed Road Disc hjulsæt

Varenr. 3-B2ZL09D
Vælg variant
Farve
Størrelse
DKK 3.799,00
DKK 5.999,00
På lager Leveringstid 1-2 dage
 • Beskrivelse

  Bemærk at priserne kan variere afhængig af valg af eger farve.

  SPECIFIKATIONER:

  Hjulvariant: Komplet hjulsæt
  Gearsystem: Shimano/Sram og Campagnolo 9-12 speed
  Bremsetype: Discbremse
  Dæktype: Til dæk/slange og Tubeless
  Anbefalet dækstørrelse: 23, 25 og 28mm dæk
  Fælg: Letvægts aluminium
  Profil: 24mm
  Eger: PBO Aero Bladed (flade), 18 i forhjul og 24 i baghjul
  Anbefalet ryttervægt: Ubegrænset
  Vægt komplet hjulsæt: 1.487g

SPINERGY Z-LITE er noget nær et legendarisk hjulsæt hos den amerikanske producent, i hvert fald har modellen været utrolig siden det blev lanceret. Z-LITE er simpelthen bare et superstærkt allround hjulsæt primært pga. hjulsættets fiber eger som er 3 gange stærkere end almindelige ståleger, og vejer blot det halve.

Z Lite afløser Xaero Lite, som er et højt elsket hjulsæt af tusindvis af ryttere herhjemme. Spinergy Z Lite er teknisk set højt udviklet på alle områder med dets bredere fælge, lavere vægt, større stivhed og med lavere rullemodstand. Z Lite leveres også i en udgave til disc bremse.

Det brede aluminiumsfælg er 24mm højt og passer perfekt til den moderne dækbredde på 25 og 28 m/m, og er du typen der ønsker at kører dine racerhjul med et Tubless opsætning, er dette ingen problem da hjulsættet er TUBLESS-READY. Fordelen ved et 25 m/m dæk er en lavere rullemodstand, og et bedre kørekomfort for rytteren.

 De meget kendte PBO fibereger absorberer ujævnheder og reducerer rullemodstanden, og bidrager med en ekstrem styrke. Hver eger indeholder 30.000 fibre, og har en trækstyrke på 1 tons. De ultra stærke og holdbare eger gør, at den angivne ryttervægten er ubegrænset.

Z Lite har lige opspændte eger i forhjulet, og lige/2 kryds opspændte i baghjulet for at øge både stivheden og holdbarheden. Z Lite har 18 eger i forhjulet, og 24 eger i baghjulet. Opspændingen og antallet af eger giver sammen med den bredere fælg, en bedre respons og et 12% stivere hjul end den tidligere version af hjulet Xaero Lite.

Egerne tilbydes som standard i en udgave med flade (Bladed) eger, men kan også bestilles med de klassiske runde eger. Leveres i standardfarverne sort og hvid eller kan bestilles i rød, grøn, orange, gul, pink eller blå med decals i samme farve. Sammen med det nyeste Hadley3 nav med mindre rullemodstand giver det Z Lite de bedste betingelser, i kampen om at producere et ekstremt holdbart hjulsæt, som tilmed er meget let. Spinergy angiver vægten af hjulsættet til blot 1487 gram, hvilket må siges at være yderst flot sammenholdt med prisen af hjulsættet.

Hjulsættet som tilbydes her er til disc bremse og med flade eger samt forskellige befæstningssystemer som fx. 12 m/m stikaksler. Stikaksler medfølger ikke hjulsættet.

Du vælger varianten på egerne, kassettebody og befæstning øverst på sitet og lægger hjulsættet i kurven.


Cykel Magasinet (066) Maj 2018, skriver om Spinergy Z Lite Aero Bladed i testen De bedste hjulsæt til La Marmotte:

"Det er primær på bakkerne disse hjul excellerer. Her bliver wattene direkte vekslet til fart"


Facit på test: "Vil man have komfort og fart på bakkerne, er Spinergy Z Lite Aero Bladed et seriøst bud, som og kommer til en god pris. Det store farveudvalg giver dig mulighed for at matche netop din cykel, og de vil uden tvivl klæde enhver cykel sat op til bjergkørsel."


Cykelmagasinet har testet Spinergy Z lite

December 2017


Læs testen her: Pdf

Relaterede produkter

TilbudNyhed
Salgspris: 3799,0000000000 Førpris: 5999,0000000000 Listprice: 0