Sikker levering med GLSLevering fra dag til dag

Søg

Toro Tubeless Ready 29 x 2,40 Sort

Varenr. 4-PV704012
EAN: 3248382087722
DKK 279,00
DKK 349,00
På lager Leveringstid 1-2 dage
Tilføj vare til kurven
 • Beskrivelse

  Vægt990g
  DæktypeFoldedæk
  FarveSort
  TypeTubeless eller Dæk/Slange
  Størrelse29” x 2,40
  ETRTO57-622
  TPI (tråde pr. tomme)66
  TerrænBlandet terræn - Vådt - MudretHutchinson Toro er et ikonisk dæk i sortimentet af MTB dæk hos den franske producent. Dækkets forholdsvis høje knopper er designet til at give et godt greb og fremadgående kraft på et ujævnt, vådt og sågar mudret underlag. Knopperne midt på dækkets rullefelt er dog en smule lavere, og lavet med et ønske om at mudderet har bedre mulighed for at komme væk fra dette område.

Et forholdsvis højt antal knopper på Toro sørger for at dækket altid har godt fat i underlaget man kører på uanset hvordan beskaffenheden af det ujævne eller mudrede terræn, og på trods af det er dækket stadigvæk nemt at kører og holde balancen på.
Det at dækket er nemt at håndtere gør at at mountainbikerytteren ikke bliver så hurtigt udmattet, og derfor kan kører i længere tid med samme kraft.

For at opnå den lavest mulige rullemodstand fra Toro dækket bruges en speciel gummi compound og teknik.
Compound og teknik kaldes for Bi-compund, hvor gummiblanding brugt midt på dækket er forholdsvis hård hvilket sænker rullemodstanden, hvor imod blandingen på siden af dækket er af en anden og blødere compund som sikre mountainbiken et godt greb i underlaget i sving, eller andre ujævnheder generelt.

Toro dækket er fremstillet med en ekstra tekstil beskyttelse mod skarpe sten og opskæring på siden af dækket. En tekstil belægning som Hutchinson kalder Sideskin.

Mobiliteten og bevægeligheden i dækket er en altafgørende faktor på en mountainbike. Mobiliteten sørger for at dækket former sig efter det underlag rytteren kører på, og sørger for at dækket opnår det bedst mulige greb i underlaget, fx i sving.
Antallet af tråde i det vævede dæk har derfor stor betydning for dækkets bevægelighed og punkteringsresistens. Toro modellen her er vævet med 66 tråde pr. kvadratcentimeter (66 TPI) hvilket giver en god balance mellem vægt og punkteringsbeskyttelse.

Dækkets bredde på 2,40 tommer henvender sig til mountainbikerytteren som ofte kører på ujævnt og vådt terræn på klassiske XC områder og på anlagte spor.

Hutchinson Toro dækket er generelt set et rigtig godt dæk til XC kørsel og passer godt til de nordiske terræner.
Relaterede produkter

TilbudNyhed
Salgspris: 279,0000000000 Førpris: 349,0000000000 Listprice: 0