Sikker levering med GLSLevering fra dag til dag

Søg

Tour De France bogen 320 sider - Gaveidé

Varenr. ROLF-TOURBOG
EAN: 9788794190077
DKK 99,00
DKK 399,00
På lager Leveringstid: 1-2 dage.
Tilføj vare til kurven
  • Beskrivelse

    Bogen om Tour De France som enhver "Cykelnørd" må eje fortalt af Danmarks mest vindende cykelrytter gennem tiden Rolf Sørensen.

    Bogen er skrevet i samarbejde med journalist Jonas Nyrup.

    320 siders flot og meget gennemarbejdet cykelbog lige til at tage med som afslappende læsning på sommerferien.

    En perfekt gaveidé til den man elsker.


Rolf Sørensen kørte Tour de France syv gange. Han kom i gult, styrtede, vandt etaper og bed skeer med Bjarne Riis i en voldsom kamp om danskernes gunst. Han lærte det inderste væsen af verdens største cykelløb at kende på godt og ondt. I denne bog tager Danmarks mest vindende cykelrytter og hans medvirkende Tour-hovedpersoner dig med på en forunderlig rejse helt ind i sjælen af det ikoniske etapeløb.

320 sider med analyser, anekdoter og samtaler med en række af Danmarks største nuværende stjerner. Hvad der gør løbet så specielt - og hvordan danske ryttere kan komme til at præge det i mange år fremover.

Jonas Vingegaard, Mads Pedersen, Kasper Asgreen, Jakob Fuglsang, Michael Mørkov, Bjarne Riis og mange flere fortæller uddybende om deres roller i Tour-feltet, og give en meget flotte bog et dybt og meget aktuelt præg.

Bogen rummer også hele historien om, hvordan Tour De France-starten kom til Danmark, og hvordan de danske etaper blev skabt.

Relaterede produkter

TilbudNyhed
Salgspris: 99,0000000000 Førpris: 399,0000000000 Listprice: 0