Sikker levering med GLSLevering fra dag til dag

Søg

Tundra Gravel Tubeless Ready 700x40 Tan

Varenr. 4-PV531691
EAN: 3248382090951
DKK 379,00
DKK 449,00
På lager Leveringstid 1-2 dage
Tilføj vare til kurven
 • Beskrivelse


  Vægt490g
  DæktypeFoldedæk
  FarveSort/Brun
  TypeTubeless Ready
  Størrelse700 x 40
  ETRTO40-622
  TPI (tråde pr. tomme)127
  TerrænGravel alle underlag


Hutchinson Tundra Gravel dækket er blevet designet og fremstillet som et svar på de forskellige former gravelcykling der konstant udvikler sig, og opstår. Det kræver derfor også en konstant videreudvikling af de dæk som findes på markedet indenfor disciplinen Gravel kørsel.

Med Hutchinson Tundra modellen monteret på dit gravel hjul har du sikret dig producentens mest alsidige dæk, som har svar på tiltale overfor en hver form for underlag man rammer ind i på turen rundt i landskabet. Om det er løst grus, sten, mudder eller fast underlag klarer Tundra dækket dine udfordringer med hjælp fra teknologien som ligger bag dette fantastiske dæk.

Casingen i dækket danner med sine 127 vævninger pr. kvadratcentimeter (127 TPI) grundlag for et meget smidigt og let dæk som konstant har det bedst mulige greb i underlaget. De mange fine vævetråde er dækket af et tyndt men meget gennembrudsstærkt tekstil fra kant til kant af dækket. Hutchinson kalder dette lag for Hardskin som beskytter dækket yderligere mod opskæring fra flintesten eller andre skarpe kanter som dækket udsættes for.
Hardskin belægningen ligger fra kant til kant af dækket, og yder derfor den mest optimale beskyttelse.

Gummiblandingen, eller compounden som det kaldes er lavet med den teknik og blanding som Hutchinson kalder Bi-compound.
En teknik hvor man på midten i rullefeltet af dækket har en hårdere compound end i siderne. Den hårdere compound sikre den lavest mulige rullemodstand når det ligeud. Den blødere compound på siderne af dækket sikre rytteren de optimale greb i asfalten under svingning.

Tundra dækket er et foldedæk som enten kan køres med en slange i dækket, eller som Tubeless opsætning hvor slangen i dækket er erstattet af en Latex væske og luft som tætningsmiddel mellem dækket og hjulets fælg.

Samlet set er Hutchinson Tundra 700 x 40 dækket i den populære Sort/Brune udgave et rigtig godt Gravel dæk hvis du ofte kører på varieret underlag, og samtidig gerne vil have en let Tubeless dæk som bringer dig rundt uden uforudsete udfordringer.
Relaterede produkter

TilbudNyhed
Salgspris: 379,0000000000 Førpris: 449,0000000000 Listprice: 0